reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Łaził łaził i wyłaził ten mój mąż ........ No więc wózek stoi w domu (był na magazynie taki jak chcieliśmy więc od razu do autka), już nie mogę się rozmyślić ha ha ha

No tak jak pisałam wcześniej mutsy transporter kolor brązowy (mmmmmmmmmm mnie się kojarzy z pyszną czekoladą :-)) po rozmowach ze znajomymi, przeczytaniu kilkudziesięciu opinii i podzieleniu ich przez dwa ;-) rozważeniu naszej listy za i przeciw i co musi być a co sobie darujemy wyszło, że będzie idealny
Miejmy nadzieję, że się sprawdzi

My chyba tez jestesmy zdecydowani,niestety nie dało sie obejrzec w sklepie Tako ktore ostatnio sa tak polecane ale ogladalismy Jedo Vedi i bardzo nam przypadł do gustu,nawet udało mi sie M wybic z głowy Emu ktory jest fajny ale ma srasznie ''delikatna'' spacerowke a przeciez to jest wazne bo nasze brzdace własnie głownie zime w niej spedza.
No wiec teraz tylko musimy zdecydowac czy nowy czy uzywany a woziol wyglada tak :
Wózki dziecięce JEDO.

Tak Pinka, niestety cena Cie powali, bo to najdrozszy iCandy :) mnie sie bardziej Apple podoba i taki kupujemy.
W iCandy kupujesz wszystko oddzielnie, ten Peach akurat kosztuje 555L spacerowka i 155 gondola (u mnie w Johnie Lewisie). Przez chwile podobal mi sie tez cherry, ale jak kolezanka opowiadala mi, ze na snieg pozyczala wozek z pompowanymi kolami i prowadzila go jedna reka, to definitywnie zostalismy przy Apple :) Cherry ma piankowe kolka
Adaptory do MaxiCosi kosztuja niecale 30 funtow :)

A cene musisz sprawdzic w swoim rejonie, bo wszedzie jest inna a na str nie pisza :)

Tak Pinka, niestety cena Cie powali, bo to najdrozszy iCandy :) mnie sie bardziej Apple podoba i taki kupujemy.
W iCandy kupujesz wszystko oddzielnie, ten Peach akurat kosztuje 555L spacerowka i 155 gondola (u mnie w Johnie Lewisie). Przez chwile podobal mi sie tez cherry, ale jak kolezanka opowiadala mi, ze na snieg pozyczala wozek z pompowanymi kolami i prowadzila go jedna reka, to definitywnie zostalismy przy Apple :) Cherry ma piankowe kolka
Adaptory do MaxiCosi kosztuja niecale 30 funtow :)

A cene musisz sprawdzic w swoim rejonie, bo wszedzie jest inna a na str nie pisza :)

no własnie ze nie pisza skubancy męzus mówi ze pojedziemy po nowym roku i zobaczymy go w sklepie no ale cos czuje ze tylko na niego popatrze;-(

Zakochasz sie w nim, bo prowadzi sie super, no ale jest najdroszy niestety. Nawet sama spacerowka. Ja to sie zastanawiam czy w ogole gondole kupowac, bo i tak pewnie bede fotelika uzywala. Ewentualnie uzywana gondole na ebayu bym kupila.
Napisze do nich maila i zobacze jaka cene mi podadza :)

reklama
Pinka, my tu juz porzadnie Icandy obgadalysmy, chyba w kazdej mozliwej opcji... No, ale te ceny sa rozwalajace.
Np Cherry u nas, sama spacerowka- 299.. Do tego 100 maxi cosi i gondola jakos 100...

I tak jak dziewczyny pisaly- co miasto to inna cena....

Do góry