reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Bosonóżka, kuzynka jeździ 4 riderem od kilkunastu miesięcy (dlatego jak pisałam wcześniej sami się nad nim zastanawialiśmy) wózek jest genialny! :tak: Zwrotny, trwały, kuzynka połowę swoich znajomych zaraziła tym wózkiem (śmiejemy się że powinna pobierać kasę za reklamę od mutsy :-D) i żadna z jej koleżanek,która zdecydowała się na jego zakup nie narzeka, nic się z tymi wózkami nie dzieje, gdyby nie jego waga i cena (dla nas trochę zaporowa) sami byśmy go kupili, a tak, na razie musimy zostać przy transporterze mutsy (no chyba że lotto postanowi w końcu dać nam szansę ;-)).
Malina, myślę, że wybór jest super :tak:

reklama
A może ktoś opłaca sprzedawców, żeby anty-reklamowali Mutsy? Tak jak w Świecie Dziecka mam wrażenie, że ktoś płaci sprzedawcom za specjalne polecanie Teutonii - każdemu z moich znajomych i mnie samej w Świecie Dziecka polecano wyłącznie wózki Teutonia. Tak jakby innych nie było.

Pinka dzięki, popatrzę w domku, w pracy mamy bana na takie galerie :/

Dzięki mamii za potwierdzenie :) Uff wybór wózka to katorga - nie przyjemność wcale ;)

Bosa też o tym myślałam, o tym stelażu.. Ale gdyby tak patrzeć, to nie ma ideału.. Trochę się uparłam, wiem.. ale po prostu już nic innego mi się nie podoba ;) Taka mantra "mutsy, mutsy, mutsy, mutsy.." Wlazł mi w głowę ten wóz i wszystkie inne są do bani :p
Może faktycznie każdy sklep ma jakąś markę i dostają granty za ich reklamowanie i sprzedaż ;)

Generalnie powiem Wam, że tragedii nie ma w cenie tego wózka, koresponduję z babką z "Mama i ja" i ona mi podaje dużo niższe ceny niż w sklepie "na żywo", np ten mój komplet Mutsy (stelaż, gondolka, adaptery i fotelik) wyszedł 2317zł i jeszcze nie negocjowałam ;) U nas babcia chciała kupić wózek, ale nie pozwolę jej na aż taki wydatek i wymyśliła, że zapłacimy po połowie :)

Co do mutsy to o dziwo jak my chodzilismy po sklepach to tez raczej nam odradzano ta firme,tez mnie to bardzo zdziwiło,najgorsza wersja to transporter,podobno stelaz sie łamie.Ja kiedys byłam zauroczona tymi wozkami ale teraz to one sa dla nas za drogie,nawet uzywane a poza tym ostatnio widziałam jak babka pakowała mutsy do mercedesa kombi i zajoł cała podłoge w bagazniku,co prawda zmienilismy auto na duze (peugot partner) ale my czest jezdzimy w trasy z psem i on w klatce i z tym wozkiem to by sie nawet nie zmiescił;) Jak na razie mam plan wyciagniecia M w niedziele na kolejny rekonesans(niedziela handlowa;).

W każdym sklepie są produkty, które opłaca się im bardziej sprzedać i jakość nie ma tu nic do rzeczy :) sprzedawców nigdy nie słucham, chyba, że to jakiś znajomy. Opinie użytkowników są najcenniejsze.

ale najlepiej użytkowników których się zna:-) bo na forach jest baardzo dużo osób wynajętych przez firmy, które mają zachwalać albo negowac dane produkty ... takie osoby mają umiejętności wkradania się na różne fora społecznościowe np jak nasze:-) i robią swoje:-) w ekstremalnych przypadkach słyszałam o zarobkach takich osób do 20tys (choć ta kwota jest taka powalająca że aż wierzyć mi się nie chce)

Futrzaku, dlatego ja nie zamierzam kupić wózka przez internet :D muszę sama ocenić w sklepie i każdą radę i opinię podzielę przez 5 :p na szczęście 3 znajome kupowały niedawno wózki i jakiś tam pogląd obiektywny będę miała.

Koncia zawsze możesz obejrzeć "na żywo" a potem taniej kupić przez neta :D
My tak zrobiliśmy, w sumie to chyba byliśmy w tym sklepie z pięć razy, a kupimy od nich ale internetowo, nie będzie problemu z dowozem, bo mamy do nich 60km a oni zapewniają gratisowy transport :)

Przyznam się, że mutsy wpadł mi w oko już przy pierwszej wizycie w sklepie (;) Przejechałam się wszystkimi modelami i 4Rider ma wszystko, co chcę :D No i już się nie tłumaczę, bo wyjdzie, że jestem wynajętym reklamatorem wózków hahahahaha

No jeśli chodzi o podejrzenia co do opłacania sklepów przez konkretne firmy to podpisuje się rękami i nogami :-) nam w sklepie w Bielsku usilnie chcieli wcisnąć Takko i tylko dlatego że byłam zdeterminowana i wiedziałam czego chce od wózka pan nas nie zbił z pantałyku i pokazał mutsy na wszystkie możliwe sposoby :-).
3/4 sklepu mieli zastawione modelami Takko a z innych firm po dwa modele ...... hmmmmm;-)
Ale luz na pewno się czepiam ;-)
4 rider / transporter - zawsze kiedy wydaje mi się że się już zdecydowałam ........ no właśnie wózek to katorga ................

reklama
Malinaa -z wózkami tak juz jest, ja sie tak zafiksowałam na Maxi Cosi Mura 4 i tez nic mi sie nie podobało prócz tego wózka i wracałam do ni9ego myślami i ...kupiłam. Jesli jesteś przekonana to kup 4 Ridera bo z kazdego innego bedziesz niezadowolona

Do góry