reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

dziewczyny prawda jest taka ze ile wózków tyle opinii i kazdy wózek ma wady i zalety które wcześniej czy później wychodzą podczas użytkowania nie słyszałam o idealnym:no::no:

natomiast kiedys jezdziło sie takimi wózkami i nikt nie narzekał a dziecko było zdrówsze niz dzis:-D:tak:
w

reklama
my z mezem zdecydowalismy sie na BEXA B4...tylko w jednym sklepie widzielismy ten wozek...i jak narazie malo go wszedzie...ale cudownie sie prowadzi, ma swietne amortyzatory, no i oczywiscie pompowane koleczka....no i wybralismy zielony kolorek:-):-)

1.jpg
pencil.png

Moja znajoma tez zdecydowała sie na Bexę, ale na razie nic nie mogę napisać o tym wózku, bo urodziła 3 tygodnie temu i przez te mrozy nie mogła go jeszcze wypróbować "w terenie". Kiedy chcecie kupić wozek?

pabella- dopiero na marzec...termin mam na 23 ...wiec mysle, ze na poczatek miesiaca sie wyrobimy:-) jak bedziesz miala jakies ciekawe informacje od kolezanki na temat wozka to daj znac;-);-)

Magdzior- dzięki za pamięć:-D:-D- wózek bardzo ciekawy:)

Pinka- masz racje z tymi starymi wózkami- żeby takie nie były teraz droższe niż te współczesne to byłoby fajnie:)

hej dziewczynki ja mam termin na 08.03.2011, ale zastanawiamy się z mężem czy nie kupić wózka już..... :-)
trochę się boję podwyżki vat-u po nowym roku, bo wiadomo vat w górę o 1%, a w sklepach ceny o 10% w górę, bo każdy chce zarobić..........:no::wściekła/y:
poza tym jak się ostatnio rozglądaliśmy to zaczynają się promocje i wyprzedaże na modele z 2010r .............
- i dzięki temu mamy już łóżeczko, kocyk, ręczniki i wanienkę - i to za sprawką męża :tak::tak: a myślałam, że go to nie będzie aż tak ruszało :-p

MAMII ja mam termin tak ja ty i stwierdziliśmy że wózek kupimy po urodzeniu zaraz, tymbardziej że szkoda żeby stał w domu i leciała jego gwarancja, a jeśli chodzi o vat, to wiele nie będzie wyższa cena, tym bardziej że ceny pewnie po nowym roku wózków troszkę spadną. Ostatnio sprzedawca tak nam poradził, więc tak postanowiliśmy....

Pinka genialna bryka :D Szukałam w necie takiej, którą ja jeździłam, ale nie znalazłam ;)

A ja byłam wczoraj znowu w "Mama i ja", jest nowa wystawa z wózkami Navington, ale nam nie podeszły.. Model Cadet, który upatrzyłam w necie i wcześniej o nim pisałam, okazał się lepszą wersją Delti Emu, lepsze amorki, materiał itd., gondolka super, ale niestety spacerówka w tym wózku to porażka, mój eMek stwierdził, że nie posadzi syna do takiego badziewia ;) Zapięcie pasów bez osłonki, nie rozkłada się na leżąco, bez podnóżka, a w budce okienko z siateczki zasłonięte materiałem na 1 zatrzask, będzie gwizdało, że hej do środka..
Oczywiście obeszliśmy cały sklep po raz ENTY i doszliśmy jak zwykle do Mutsy i jest decyzja - Mutsy 4Rider na stelażu single spoke next (pompowane koła, skórzana rączka) z gondolką Joey Silver i fotelikiem Maxi Cosi CabrioFix :D Spacerówkę dokupimy za pół roku, żeby po pierwsze nie leciała jej gwaracja, a po drugie będą już nowe kolory i wzory :D Teraz tylko muszę ponegocjować cenę ;)

Ps. Objeździłam tym wózkiem cały sklep i jest bosko, prowadzi się leciutko, skręca w miejscu, lekko podnieść przód na krawężnik! Jak dla mnie nie ma wad :D

reklama
Malina, uważaj na 4ridera, naprawdę nie ma dobrych opinii u sprzedawców, co dziwne :-( W każdym sklepie, w którym byłam, sprzedawcy odradzali mi 4 ridera - ze względu na kłopoty ze stelażem i dużą ilość reklamacji na kółka. Pośledź jeszcze komentarze, opinie.
A opcja kolorystyczna Joey Silver boska!!!!!

Do góry