reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

wy to już zdecydowane jesteście:-) a my mimo że kasę na wózek od teściów dostaliśmy to pomysłu brak... za dużo człowiek ma do wyboru:-) albo za mało pieniędzy by wziąć to co się podoba:-)

reklama
Bosa- sa taki firmy prywatne w anglii które zabieraja paczki do polski i podstawiaja pod dom koszt kilograma to 1 pound ......... bo pocztą czy też kurierem to wyjdzie za drogo....

Walsnie Bosa, Pinka dobrze Ci doradza :)
Ile moze wazyc taki wozek? Sa firmy co biora np. 20 funtow za 20 kg z dostawa do domu :) wiec i tak Cie sie bedzie bardziej oplacac niz w PL :) a ze masz kogos w UK, to zawsze na plus :)

Vetko - jak narazie to wózeczek jest w opakowaniu caly czas, bedziemy go skladac pewnie po nowym roku, troche malo miejsca w mieszkanku wiec wiesz;) ale jak zobaczylam ten wozek...och i ach! juz nie moge sie doczekac!!! :tak:

reklama
aga_cina, Pinka - mnie waga tego wózka przeraża w użytkowaniu, nie w przesyłce :-) Bo on strasznie ciężki jest! Z tego co czytałam, to coś koło 20 kg, więc masakrycznie dużo!!!! Nie wyobrażam sobie użytkowania takiego grzmota, nawet jeżeli wizualnie bardzo mi się podoba.
Easywalkera jestem w stanie po złożeniu wstawić do bagażnika jedną ręką, a I'coo jestem w stanie sobie wyobrazić, że będzie sprawiał kłopot nawet w prowadzeniu pod górkę z dzieckiem.

Do góry