reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

ona1986 wózek wygląda bombowo i fajna kolorystyka :) tylko czy mi się wydaje czy znalazłam na stronie producenta że on waży 17kg??? W takim razie jeśli o wagę chodzi (a będę musiała dźwigać tego kolosa na trzecie piętro) to darex nadal króluje... :/
Tak by wychodziło bo konstrukcja 11kg i gondola lub spacerówka 6kg. Ale szczerze mowiąc ja chyba musze miec taki masywny cięzkawy, nie unosiłam, ale był stabilny w jezdzie. Ale na 3cie pietro to faktycznie moze byc ciezko...

reklama
lokata, tu też mała gondolka. Zwracam na to uwagę, bo się naczytałam, że dzieci szybko z nich wyrastają, a nie są jeszcze zdolne siedzieć w spacerówce i się robi kłopot, nawet czasem 80cm nie starczy, więc to jest dla mnie jedno z głównych kryteriów wyboru :/

Z tego co mi wiadomo to bardzo mało wozkow ma gondolki 80cm a co dopiero jeszcze wiecej.Poza tym mysle ze jesli spacerowka rozkłada sie całkiem na prosto to dziecko nie bedzie miało problemu z lezeniem w niej jesli wyrosnie z gondolki,tym bardziej ze nasze dzieci zaczna siadac pewnie juz pod koniec lata.

Wg statystyk 75cm powinno starczyć, ale rzeczywiście taka spacerówka rozkładana na płasko będzie git :) to dobrze, poszerza to nieco gamę wózków do wyboru :p
Rany, muszę sobie spisać te wszystkie wytyczne kupna wózka. Kiedyś chyba nie było takich problemów, człowiek się cieszył jak miał wózek :D

ja wyścielałam rozłożoną na płasko spacerówkę grubszym kocykiem i dzidzia jechała jak król. więc nie martwcie się.

Własnie ten wózeczek który wybraliśmy WARRIOR ma 75 cm, wiec powinno wystarczyc bo juz JUMPER ma 70 cm i nie rozkłada się tak mocno na płasko spacerówka jak w WARRIORZE.

reklama
Do góry