reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

ona1986 wózek wygląda bombowo i fajna kolorystyka :) tylko czy mi się wydaje czy znalazłam na stronie producenta że on waży 17kg??? W takim razie jeśli o wagę chodzi (a będę musiała dźwigać tego kolosa na trzecie piętro) to darex nadal króluje... :/
Tak by wychodziło bo konstrukcja 11kg i gondola lub spacerówka 6kg. Ale szczerze mowiąc ja chyba musze miec taki masywny cięzkawy, nie unosiłam, ale był stabilny w jezdzie. Ale na 3cie pietro to faktycznie moze byc ciezko...

reklama
lokata, tu też mała gondolka. Zwracam na to uwagę, bo się naczytałam, że dzieci szybko z nich wyrastają, a nie są jeszcze zdolne siedzieć w spacerówce i się robi kłopot, nawet czasem 80cm nie starczy, więc to jest dla mnie jedno z głównych kryteriów wyboru :/

Z tego co mi wiadomo to bardzo mało wozkow ma gondolki 80cm a co dopiero jeszcze wiecej.Poza tym mysle ze jesli spacerowka rozkłada sie całkiem na prosto to dziecko nie bedzie miało problemu z lezeniem w niej jesli wyrosnie z gondolki,tym bardziej ze nasze dzieci zaczna siadac pewnie juz pod koniec lata.

Wg statystyk 75cm powinno starczyć, ale rzeczywiście taka spacerówka rozkładana na płasko będzie git :) to dobrze, poszerza to nieco gamę wózków do wyboru :p
Rany, muszę sobie spisać te wszystkie wytyczne kupna wózka. Kiedyś chyba nie było takich problemów, człowiek się cieszył jak miał wózek :D

ja wyścielałam rozłożoną na płasko spacerówkę grubszym kocykiem i dzidzia jechała jak król. więc nie martwcie się.

Własnie ten wózeczek który wybraliśmy WARRIOR ma 75 cm, wiec powinno wystarczyc bo juz JUMPER ma 70 cm i nie rozkłada się tak mocno na płasko spacerówka jak w WARRIORZE.

reklama
Do góry