reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
kasienka77 to pomyśl jaką ja mam zagwozdkę jak mogę na wózek przeznaczyć zaledwie tysiaka? :( Na razie patrzyłam na espiro atlantic, coneco barracuda i darex matrix. Na tę chwilę jestem zdecydowana na darexa, ale zobaczymy jak będzie po świętach kiedy wreszcie pojawi się kasa na wózek...

kasienka, fajny na oko ten wózeczek, a cena sympatyczna, poszperam jeszcze w necie, wolałabym kupić wózek w Poznaniu zamiast na allegro, może gdzieś dostanę ten model. :)

Niestety zajmują się raczej sprzedażą wysyłkową

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane ja już wybrałam , na dniach jedziemy zamowić wózeczek. Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1345320707) - Aukcje internetowe Allegro Polecam, jest rewelacyjny. Nowsza wersja Tako Jumper-a. Kolory są dostępne ze wszystkich modeli TAKO , w sklepie kupujemy taniej niz na allegro za 1235 zł 3w1. Lżejszy od Jumpera , prowadzi się doskonale!! Ma troszke większą Gondole od Jumpera, decydowaliśmy się pomiędzy JEDO a TAKO, i bez porównania, zgrabny wygląd, gondola się swietnie sciąga ze stelażu. Nie wiem jak bedzie ze spacerówką, ale w tej cenie spacerówke tak czy siak pozniej trzeba kupić większą. Nic nie skrzypi, budka cichutka, no super. Jak macie jakies pytania to z chęcią o nim opowiem :)

Tutaj mozna dobrać kolorek http://www.tako.net.pl/index.php?action=search_k&kat=67 ;)

Ostatnia edycja:
ona1986 wózek wygląda bombowo i fajna kolorystyka :) tylko czy mi się wydaje czy znalazłam na stronie producenta że on waży 17kg??? W takim razie jeśli o wagę chodzi (a będę musiała dźwigać tego kolosa na trzecie piętro) to darex nadal króluje... :/

reklama
Ja się chyba zdecyduję na któryś model Coneco. widziałam w sklepach, bardzo zgrabne, lekkie w prowadzeniu, a o to mi chodzi. Po mieście masa takich jeździ i od zawsze mi się podobały, do tego cena rozsądna. Do firmy jestem przekonana, bo sporo rzeczy mamy z Coneco i jeszcze się na tym nie przejechałam. Nawet zwykła parasolka przy moim ancymonie używana przez 2 lata nadal jest nie do zniszczenia;)

Do góry