reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Tulip, bardzo Cie przeprazam, ze nic nie napisalam w koncu o wozkach, ale najpierw Olo byl chory, a pozniej malowanie...

Ciesze sie za to, ze juz kupiliscie :)

NIe ma sprawy:)
Trafila sie naprawde niezla okazja...wiec sie nie zastanawialam, dzieki za pamiec. Widzialam ze Olo cierpial troszke na zoladek. dobrze ze wszystko juz jest ok

to i ja się pochwalę, że już zakupiłam wózek:) Casualplay S6, bardzo mi się widzi:) odkupiłam od kogoś, a w ramach zakupów dostałam jeszcze wanienkę fisher price z hamaczkiem, ciuszki i łóżeczko turystyczne Chicco:) nie uwierzycie za ile to wszystko ! za 800 zł..jeszcze jestem w szoku:)
Sam wózek bardzo fajny, oczywiście 3 w 1, łatwo się prowadzi, ma drobne tylko ślady użytkowania, wiadomo, największe na kołach, ale trudno, żeby nie były, skoro ktoś go już używał. Reszta bez zarzutów, także jestem bardzo uradowana:)

Pestusia- to strasznie Ci gratuluje takiego udanego zakupu- nie ważne ze z drugiej reki- ważne ze jest wszystko co się przyda. Niestety nie można a i nawet nie opłaca się kupować dzieciom takim tyci tyci super nówek rzeczy......takie mamy czasy ciężkie poza tym maluszki ze wszystkiego szybko wyrastają:)

reklama
Do góry