reklama
malinaa, a jak ten wozek wyglada, bo ja nie wiem gdzie go zanlezc?
milutek, ten stokke to typowo miejski wozek i na rowne chodniki. Kiedys mi sie nawet podobal, bo taki kosmiczny i zawsze mamusie-laski prowadzily te wozki na szpilach ale jak poczytalam opinie, to nie zdal by u nas egzaminu
milutek, ten stokke to typowo miejski wozek i na rowne chodniki. Kiedys mi sie nawet podobal, bo taki kosmiczny i zawsze mamusie-laski prowadzily te wozki na szpilach ale jak poczytalam opinie, to nie zdal by u nas egzaminu
Aga tu jest ten woziol Wózki dziecięce BEBETTO Producent wózków dziecięcych
Bibiana
Fanka BB :)
Witam widzę, że zastanawiacie się nad wózkami i jeżeli ktoraś zastanawia się nad tako jumper to mogę co nie co powiedzieć, bo mamy taki. Więc jak dla mnie prowadzi się super, dziecko ma dużo miejsca w spacerówce, koleżanka ma coneco V4 i spacerówki nie można rozłożyć do pozycji leżącej i strasznie malutko miejsca w nim jest, poza tym w tako stelaż jest porządny, koła duże, ma amortyzatory, coneco ma malutkie koła przednie w zimie cięzko się go prowadzi, stelaż bardzo lekki ale i szajsowaty, kosz na zakupy szybko się rozwalił, no ale w taco wielki minus, że do kosza z zakupami jest trudny dostęp, ja wkładam zakupy pojedyńczo, łatwo się ściąga gondolkę czy spacerówke wystarczy kliknięcie i gotowe.
zycze udanych zakupów wózkowych:-)
Jeżeli mogę coś jeszcze doradzić to zwracajcie uwagę aby spacerówka mogła być rozkładana na płasko bo dziecko w ok 5-6 miesiącu przenosi się z gondolki do spacerówki i wtedy dziecku w wózku kubełkowym może być nie wygodnie.
zycze udanych zakupów wózkowych:-)
Jeżeli mogę coś jeszcze doradzić to zwracajcie uwagę aby spacerówka mogła być rozkładana na płasko bo dziecko w ok 5-6 miesiącu przenosi się z gondolki do spacerówki i wtedy dziecku w wózku kubełkowym może być nie wygodnie.
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Na takich amorach to możemy w pola, lasy się smiało smigać...
oj to dopiero będą AMORY!!!
reklama
ZUZA1979
Fanka BB :)
czytam od jakiegoś czasu wasze opinie na temat wózkach. Myślałam że już zanalazłam swój typ, ale jakoś co tydzień inna wizja i sama sie już pogubiłam. Wiem tylko ze ma być lekki, w miarę mały (ze względu na samochód) no i 3w1. Może macie jakieś swoje typy??
A o tych myślałam do tej pory:
ABC DESIGN 3-Tec 2010 WÓZEK+TORBA+FOTEL+PARASOLKA (1319297647) - Aukcje internetowe Allegro
VECTOR AIR_3W1_ESPIRO_FOTELIK NEO_GONDOLA W-0zl (1320629327) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER MODEL XA 2010 OCEAN 3w1 GOND+FOT+SPAC (1336178973) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA CENA QUINNY BUZZ STRAWBERRY+GONDOLA+FOTELIK (1321983543) - Aukcje internetowe Allegro
A o tych myślałam do tej pory:
ABC DESIGN 3-Tec 2010 WÓZEK+TORBA+FOTEL+PARASOLKA (1319297647) - Aukcje internetowe Allegro
VECTOR AIR_3W1_ESPIRO_FOTELIK NEO_GONDOLA W-0zl (1320629327) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER MODEL XA 2010 OCEAN 3w1 GOND+FOT+SPAC (1336178973) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA CENA QUINNY BUZZ STRAWBERRY+GONDOLA+FOTELIK (1321983543) - Aukcje internetowe Allegro