Harska specjalistko:-) interesuje mnie icon albo vector, oba maja male piankowe kola z przodu I duze piankowe badz pompowane z tylu. Icon jest 3 kolowy , w sumie ma 4 kola ale przednie sa zespolone.na allegro mozna znalezc niezle oferty, now kosztuje fortune.
reklama
nina2201
mama Oliviera
Witam!
Kilka stron w tył dziewczyny pytałyście i wózek Loola Bebe Confort ja mam ten wózek i mozew moja opinia wam jakoś pomoze!
Miałam Loolę Full ( z 2 rączkami ) az teraz mam Loolę Up ( z pełną rączką) i jeśli któras przymierza się do zakupu tego wózka to oczywiście polecam tą drugą Czyli Loola Up! wózek jest jak dla mnie super! rączka reguluje sie więc jest dobra dla niskich io dla wysokich, siedzisko jest przekładane budka duża prawie naciąga się do pałąka, w komplecie jest doczepiana za pomocą zamka do budki folia przeciwdeszczowa bardzo porządna koszyk średniej wielkości ale zakupy nawet spore mieści siedzisko dość wąskie ale długie mój synek który mierzy 92 cm spokojnie sobie w nim śpi a nogi mu nie zwisają. kóła piankowe szkoda że nie sa pompowane bo byłoby na pewno lepiej, składa się jak parasolka więc zajmuje mało miejsca jest zwrotny i naprawdę bardzo dobrze mi sie nim jeżdzi! jedyny większy minus dla mnie to waga 10 kg
to już mój chyba 5 wózek ale jak dla mnie najlepszy!
Kilka stron w tył dziewczyny pytałyście i wózek Loola Bebe Confort ja mam ten wózek i mozew moja opinia wam jakoś pomoze!
Miałam Loolę Full ( z 2 rączkami ) az teraz mam Loolę Up ( z pełną rączką) i jeśli któras przymierza się do zakupu tego wózka to oczywiście polecam tą drugą Czyli Loola Up! wózek jest jak dla mnie super! rączka reguluje sie więc jest dobra dla niskich io dla wysokich, siedzisko jest przekładane budka duża prawie naciąga się do pałąka, w komplecie jest doczepiana za pomocą zamka do budki folia przeciwdeszczowa bardzo porządna koszyk średniej wielkości ale zakupy nawet spore mieści siedzisko dość wąskie ale długie mój synek który mierzy 92 cm spokojnie sobie w nim śpi a nogi mu nie zwisają. kóła piankowe szkoda że nie sa pompowane bo byłoby na pewno lepiej, składa się jak parasolka więc zajmuje mało miejsca jest zwrotny i naprawdę bardzo dobrze mi sie nim jeżdzi! jedyny większy minus dla mnie to waga 10 kg
to już mój chyba 5 wózek ale jak dla mnie najlepszy!
Czyli tylko sobie ładnie wygląda..i koniec szkoda bo wygląda tak fajnie prostoMilutek no takich u mnie pełono po miescie smiga dla mnie jak rakiety wygladaja haha miałam okazje go prowadzic jak dla mnie masakra a miejsca to dziecko ma strasznie mało
nina2201
mama Oliviera
Nina2201 dzięki za opinię na temat tego wózka , ja właśnie się nad nim zastanawiam
prosze bardzo! jeśli będziesz miała jeszcze jakieś pytania pisz
moge jeszcze podzielić sie opinią na temat wózka quinny buzz, mutsy 4 rider i silver cross dazzle gdyby któraś z was sie nad tymi wózkami zastanawiała.
Milusia u mnie tez troche jezdzi tych wozkow i wcale one do mnie nie przemawiaja,wydaja mi sie wrecz niebezpieczne dla dziecka
Czy zna ktoras moze wozki firmy KEES ?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE - sklep internetowy
Czy zna ktoras moze wozki firmy KEES ?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE - sklep internetowy
Milusia on się chyba nazywa spikee czy jakoś podobnie, mojej mamie się strasznie spodobał, ale cena powalająca, prawie 4 koła A na żywo jakiś taki plastikowy i strasznie wywrotny
Znalazłam wózek najtańszy możliwy, w który można wpiąć fotelik MC, za całość około 1500zł Nazywa się Bebetto Solaris.. To jest nowość i czekam na opis i kolory na stronie producenta, ale w jendym ze sklepów u nas jest, więc jeszcze go podejrzymy na żywo i chyba wybrany nareszcie
Znalazłam wózek najtańszy możliwy, w który można wpiąć fotelik MC, za całość około 1500zł Nazywa się Bebetto Solaris.. To jest nowość i czekam na opis i kolory na stronie producenta, ale w jendym ze sklepów u nas jest, więc jeszcze go podejrzymy na żywo i chyba wybrany nareszcie
reklama