reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

aga_cina, ja też już bym chciała wózek z zawartością! Strasznie tej naszej gwiazdy jesteśmy ciekawi! Wózek całkiem prawdopodobnie kupimy jeszcze przed świętami, bo do końca roku jest promocja, że gondola gratis (inaczej cena nie do przełknięcia). Co do zawartości, to zupełnie jak Tobie, pozostanie mi chyba wożenie kota/kotów :-D:-).
A moja mama zupełnie nie może przełknąć, że wózek chcemy kupić przed porodem. Bo przecież kupuje się PO!

Harsharani, ten Sola też ładniutki! Jak na UK to kolory ma wypas :-) A jak z właściwościami użytkowymi?

reklama
o rany, kilka godzin ale przebrnelam przez wszystkie posty od poczatku watku.

co powiedzie o mercedesie wozkow- Bebecar? Ja sie ostro zastanawiam, przeczytalam za i przeciw. mam znizke w sklepie ( 30%) ale chyba kupie cos tanszego uzywanego..Czy ktoras z was slyszala o tych wozeczkach?

Katjusza, oglądałam już XQ. Całkiem fajny, ale moim zdaniem nie przebija starszego XA - XA ma większe kółka i większą spacerówkę. Plus XQ, który jednocześnie staje się jego minusem to przekładana spacerówka - fajnie, że może dzieciak jeździć też paszczą do mamy (chociaż nieczęsto się z tej opcji ponoć korzysta), ale przez to spacerówka jest mniejsza.

Ja tez byłam zafascynowana XQ ,na filmiku taki wydawał sie zgrabny i mały po złozeniu ale w rzeczywistosci wcale mały nie jest ,no i ma ta spacerowke kubełkowa.

Katjusza, oglądałam już XQ. Całkiem fajny, ale moim zdaniem nie przebija starszego XA - XA ma większe kółka i większą spacerówkę. Plus XQ, który jednocześnie staje się jego minusem to przekładana spacerówka - fajnie, że może dzieciak jeździć też paszczą do mamy (chociaż nieczęsto się z tej opcji ponoć korzysta), ale przez to spacerówka jest mniejsza.
Ale dziecko moze jezdzic paszcza w kazdym wozku, bo zazwyczaj siedzisko jest przekladane. Zapewne troche niewygodne, ale da sie zrobic :)

wkurza mnie allegro, jak sobie zalicytowałam wózek za 1zł bez ceny minimalnej, to oczywiście babka wycofała aukcję...

reklama
aga_cina, nie w każdym wózku siedzisko jest przekładane. Powiedziałabym nawet, że rzadziej jest niż nie jest. A wtedy konstrukcja zazwyczaj wymaga zmniejszenia siedziska w spacerówce. Coś za coś. My mamy wybrany póki co akurat wózek bez funkcji przekładania spacerówki.

Do góry