Moje Drogie - chyba mam dość przeglądania aukcji na allegro, gdzie sprzedający nie znają polskiego:
GŁÓWNY STELAŻ ZE SKÓRZANĄ RONCZKĄ
hahha dobre
reklama
U mnie w Stg pojechaliśmy zobaczyć Tako, patrzymy a to podobny jak dwie krople - Bebetto Holland.. Co mi się w nim najbardziej nie spodobało, to taka kratka pod nogi w spacerówce jak 10 lat temu I pasy zabezpieczające mają osłonki tylko na ramionkach, a reszta to plątanina pasków i goły nie osłonięty zapinacz:/ Czytałam, że kiepski fotelik ze złą pozycją dla niemowlaka, że trzeba pod pupę coś podkładać :/ Ale jest nowszy model Bebetto Solaris i można do niego wpiąć fotelik Maxi Cosi albo Roemer.. Z tym, że nawet na stronie Bebetto jeszcze opis techniczny i kolorystyka w budowie dla tego modelu, spytałam kiedy to uzupełnią i czekam na odp
A mnie się tak ten Tako Jumper X Pik podoba, no ale fotelik badziew i w spacerówce już do kosza na dole nie ma dojścia :/
Edit: Do Magnum też można wpinać foteliki MC
Acha oba mają dobrą amortyzację i można naciągać i regulować stopień linki
A mnie się tak ten Tako Jumper X Pik podoba, no ale fotelik badziew i w spacerówce już do kosza na dole nie ma dojścia :/
Edit: Do Magnum też można wpinać foteliki MC
Acha oba mają dobrą amortyzację i można naciągać i regulować stopień linki
Ostatnia edycja:
No własnie widziałam ze magnum i solaris ma mozliwosc wpiecia mc fotelikow,tylko na alegro jest magnum a solarisa jeszcze nie ma,ciekawe czy u nas gdzies na zywo znajde.Ten co wkleiłas fotki to mi sie wydaje jakis taki ''plastikowy''
Ten ze zdjęć to Tako Jumper, nie widziałam go na żywo, ale spytałam gdzie w okolicy najbliżej i też czekam na odp On jest w ogóle strasznie podobny do Bebetto Holland
A Solaris to zobaczymy jakie kolory wymyślą....... Bo jak bez mazgajów coś będzie, to chyba się na niego zdecyduję..
Chociaż ciężkie te wózki jak cholera
A Magnum nie chcę, bo się uparłam na skórzaną RONCZKĘ
Na razie mam mętlik
A Solaris to zobaczymy jakie kolory wymyślą....... Bo jak bez mazgajów coś będzie, to chyba się na niego zdecyduję..
Chociaż ciężkie te wózki jak cholera
A Magnum nie chcę, bo się uparłam na skórzaną RONCZKĘ
Na razie mam mętlik
My właśnie wróciliśmy ze Smyka Megastore - okazało się, że wczoraj otworzyli. Takiego wyboru wózków w jednym miejscu jeszcze nie widziałam!!! Na dodatek było sporo reprezentantów handlowych z poszczególnych firm, a oni byli najbardziej pomocni.
Mieli naszego ulubionego Easywalkera Qtro, ale obejrzeliśmy jeszcze kilkanaście innych modeli.
Model nr 1 nadal się nie zmienił - to nadal Easywalker Qtro.
Ale na wybór numer 2, prawie równolegle z numerem 1 wysunął się Britax B-SMART 4! Polecam również uwadze mam z UK!
NOWOŚĆ! Britax B-SMART + Gondola + Śpiworek (1314529038) - Aukcje internetowe Allegro
Generalnie wózek-marzenie w obsłudze! Jednym ruchem się składa, jednym rozkłada, jednym ruchem wpina się gondolę lub fotelik, jednym wypina. Bajka! Spacerówka nienajmniejsza, wspaniale się rozkłada do pozycji leżącej i składa z powrotem. Prowadzi się super!
Koła są co prawda nie pompowane, a piankowe, ale duże.
Kompatybilny z fotelikami Roamera, które w testach ADAC mają lepsze wyniki niż Maxi Cosi.
Minusy: za mały wybór kolorów, za płytki z jednej strony kosz.
Nadal podoba nam się X-lander XA!
Mieli naszego ulubionego Easywalkera Qtro, ale obejrzeliśmy jeszcze kilkanaście innych modeli.
Model nr 1 nadal się nie zmienił - to nadal Easywalker Qtro.
Ale na wybór numer 2, prawie równolegle z numerem 1 wysunął się Britax B-SMART 4! Polecam również uwadze mam z UK!
NOWOŚĆ! Britax B-SMART + Gondola + Śpiworek (1314529038) - Aukcje internetowe Allegro
Generalnie wózek-marzenie w obsłudze! Jednym ruchem się składa, jednym rozkłada, jednym ruchem wpina się gondolę lub fotelik, jednym wypina. Bajka! Spacerówka nienajmniejsza, wspaniale się rozkłada do pozycji leżącej i składa z powrotem. Prowadzi się super!
Koła są co prawda nie pompowane, a piankowe, ale duże.
Kompatybilny z fotelikami Roamera, które w testach ADAC mają lepsze wyniki niż Maxi Cosi.
Minusy: za mały wybór kolorów, za płytki z jednej strony kosz.
Nadal podoba nam się X-lander XA!
H
Harsharani
Gość
Bosa, bardzo dobry wybor, bo wlasnie u nas juz tylko albo Britax, albo Sola Z reszta wiesz....
I wlasnie nie vigour (bo to stara wersja bsmarta), tylko ten...B smart 4...
No i tez mnie wkurza brak kolorow... Ten zielony ochydny, jeansowy taki nie ten ..Jak juz to czarny, bo czerwony wygladalby ladnie bez wstawek czarnych...
I wlasnie nie vigour (bo to stara wersja bsmarta), tylko ten...B smart 4...
No i tez mnie wkurza brak kolorow... Ten zielony ochydny, jeansowy taki nie ten ..Jak juz to czarny, bo czerwony wygladalby ladnie bez wstawek czarnych...
Harsharani, ja po Twoim poście właśnie zainteresowałam się Britaxami. I powiem Ci, że dla mnie teraz tylko Easywalker i Britax B-SMART 4 właśnie, a reszta wózków to daleeeeeeeeko za nimi. Przepaść jest ogromna.
Nawet te wózki z górnej półki, jak Mutsy czy Mura 4 nie wytrzymały porównania.
My prawdopodobnie zdecydujemy się na Easywalkera, bo jednak kolorystyka nas urzeka, poza tym M. jest zakochany. Ale na Britaxa będziemy namawiać siostrę M., bo on kolorystycznie bardzo w jej stylu. A że jej mąż ma często dzikie i nienajlepsze pomysły racjonalizatorskie (np. a po co w ogóle kupować fotelik samochodowy? na rękach się dziecko przewiezie. niepotrzebny wydatek!), a przy tym uparty jest jak muł, to M. czuje się w obowiązku pomocy siostrze i pacyfikacji szwagra. Dlatego jak się rozglądamy za wózkami, to i dla nas i dla niej od razu - żeby ją potem zabrać na rajd po sklepach i pokazać najlepsze modele.
Nawet te wózki z górnej półki, jak Mutsy czy Mura 4 nie wytrzymały porównania.
My prawdopodobnie zdecydujemy się na Easywalkera, bo jednak kolorystyka nas urzeka, poza tym M. jest zakochany. Ale na Britaxa będziemy namawiać siostrę M., bo on kolorystycznie bardzo w jej stylu. A że jej mąż ma często dzikie i nienajlepsze pomysły racjonalizatorskie (np. a po co w ogóle kupować fotelik samochodowy? na rękach się dziecko przewiezie. niepotrzebny wydatek!), a przy tym uparty jest jak muł, to M. czuje się w obowiązku pomocy siostrze i pacyfikacji szwagra. Dlatego jak się rozglądamy za wózkami, to i dla nas i dla niej od razu - żeby ją potem zabrać na rajd po sklepach i pokazać najlepsze modele.
H
Harsharani
Gość
Ja chce Britaxa, a Ken Mamas & Papas Sola...
Jetesmy podobnego wzrostu, uzytkowac bedziemy podobnie... Czyli nie ma argumentu, ze 'ja bede jezdzic czesciej niz ty'
Jetesmy podobnego wzrostu, uzytkowac bedziemy podobnie... Czyli nie ma argumentu, ze 'ja bede jezdzic czesciej niz ty'
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama