reklama
tylko on ma teleskopową rączkę jak mutsy więc chyba nie było by tak źle, a jak wyglądał i jakiej wielkości malucha da się zapakować?Kasia, ja wczoraj widziałam go na żywo. Wygląda ciekawie, ale patrząc w internecie na zdjęcia nie przypuszczałam, że jest taki niski. Ja bym sie musiała schylać, żeby go prowadzić..
ZUZA1979
Fanka BB :)
POLECAM, moja sąsiadka ma i jest bardzo zadowolona
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: EasyGO SENSO wózek spacerowy
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: EasyGO SENSO wózek spacerowy
izabela 1982
Dlugo sie opieralam zakupowi spacerowki bo jestem z mojego wozka wielofunkcyjnego bardzo zadowolona, ale niestety sytuacja musza do zakupu lekkiej spacerowki. Najwazniesza zeby byla lekka i dobrze sie prowadzila, lekka bo potrzebuje do auta czyli jak jade na zakupy odwiedziny itp, zeby nie silowac sie z ciezarem przy wkladaniu i wyjmowaniu z auta. Jak Gabrys wstanie to sie chyba przejedziemy poogladac na zywo
a co myslicie o tej spacerówce
Vetuś jak Ci się spisuje Lira?? Masz 3 czy 4??
reklama
izabela 1982
Hey, no i po tescie. Jak dla mnie to przede wszystkim ceny straszne, pierwsze pytanie m to: wydalismy tyle pieniedzy na wozek wielefunkcyjny i teraz jeszcze tyle kasy na spacerowke?!Tym bardziej ze to bylaby spacerowka tylko do auta, bo na dluzsze wypady to nasz jest idealny.
Wiec zdecydowalam sie na parasolke Chicc, idealna na zakupy i po to zeby malutkiego nie niesc tylko podjechac krotki kawalek drogi. Zwrotna, lekka, sklada sie jedna reka,mozna rozlozyc troche oparcie, a cena 69 euro.
Wiec zdecydowalam sie na parasolke Chicc, idealna na zakupy i po to zeby malutkiego nie niesc tylko podjechac krotki kawalek drogi. Zwrotna, lekka, sklada sie jedna reka,mozna rozlozyc troche oparcie, a cena 69 euro.