reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Krowka to co ja mam biedna zrobić, jak moje Szczęście ma już jakieś 13 kilo :p No cóż..Pójdziemy do jakiegoś sklepu i mama przetestuje wózek - jak wytrzyma to bierzemy :DDDDDDDDDDDDDDD

Hahahah ale się uśmiałam z tej normy amerykańskiej, tylko nie wiedzieć czy oni koniecznie chcą mieć wszystko największe, czy po prostu muszą :pppppppppp

reklama
Malina - dobre hehe, z tym "muszą":-D. W ten sposób na to nie spojrzałam hehe:-p. Daj znać jak już się zdecydujecie i wypróbujecie!

Malinko- niestety jesli dziecko przekracza wagę a cos się w wózku zepsuje to tracisz gwarancje a rzeczoznawca bez problemu oszacuje czy to cos aby nie zepsuło się z powodu przeciążenia wózka. Dlatego też te cięższe wózki na wiekszych pompowanych kołach maja wyższe limity wagowe

Malinka - a więc wózek, który jest na linku jest identyczny jak LIRA4. Magic 4 w porównaniu z tym i Lira wypada dość kiepsko. Bratowa Lirkę kupiła dla synam(14kg) - (ale uwaga są dość niskie!) i ma jeszcze miejsce i wygodnie mu sie siedzi. jednak po włożeniu do espiro okazało się, że ma ciasno i jakby rama się rozłaziła (bratowa określiła to na zasadzie "jakby zaraz pęknąć miała)/ Powiem jeszcze, że jakość też fajna!
EuroCart Lira 4 Wózek Spacerowy + miseczka BabyOno (2235238421) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A my kupiliśmy miesiąc używany Maclaren XT za połowe ceny! Jestem zachwycona i Jaśko też, z innych wychodził i nie chciał jeździć. A w tym nawet śpi!

A ja mam od pół roku espiro magic 4 i jestem zadowolona. Nic mi się nie rozłazi,mała ma dużo miejsca w środku,jest dobrze osłonięta przed wiatrem. Jedyny minus to mały koszyk na zakupy i dość trudny dostęp do niego. W bagażniku samochodu zajmuje mało miejsca, jest lekki i bezproblemowo się go składa i rozkłada:-) Jeśli chodzi o cenę to pół roku temu kosztował 500zł.

Spring- co do espiro, bratanek ma 14 kg i jest dużym chłopcem i naprawdę miał jakoś tak mało miejsca. W każdym razie, fajnie się składają te wózeczki i mają dość "długie" siedzisko:-)

reklama
Do góry