reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
u nas jeszce cos takiego nie jeste popularne,ale kto wie kiedy moze bedzie. ;)
Podobne rzeczy robia rowniez jako bukiety,np z skarpetek,vestow,sposzkow,slicznie wyglada takie cos ;)

dziewczyny ja tak kilka slow n atemat pepka:):):) bo juz nam odpadl.

a wiec tak:uzywamy na przemian tetrowe pieluszki i pampersy lub huggiesy.bez tych dziurek specjalnych. nic sie zlego nie dzialo. wczoraj czyli na 8dobe pepek sobie odpadla, przy czym kapalusmy normalnie mala , ale zawinieta w pieluche(sposob mamy) niczym tzn zadnym spirytusem nie czyscilam, w piatek juz zaczal odchodzi c ten kikut i troszek krwi polecialo, midwife wiec powiedziala ze dopoki nie odpadnie o nie kapoac, i watka z przegotowana woda oczyscial krew, za dwie godziny odpadlo. alezem chaotyczna jestem!!! pisze o tym bo wiem ze tym sie strasznie sama martwilam i wiem, ze taki opis moze pomoc!!dziewczyny nie obawijci e sie tego, wiadomo ze na sile nikt tego "rwac "nie bedzie,ale tez bez przesady nie denerwujcie sie!!!bo to naprawde nic strasznego!!!!

aha musze sie pochwalic, ze juz za 3im razem ja kapalam mala:):):):) ;) dwa razy mama, maz na razie czekal az kikut odpadnie:) bo on panikuje, ogolnie jest bardzo troskliwy i bardzo sie przejumue jask pociagne mala za reke lub cos w tym stylu!

jeszcze co do muszli Avent laktacyjnych!rewelka!!dwie godzinkiu np po karminiu nalozyc mozna dla tych ktorzy maja dosc plaskie brodawki!!rewelacja!!ale nie za dlugo bo to plastik woiec wiadomo lepij nie naduzywac!!!polecam!!!

MAXIN ale świetny ten tort :laugh: :laugh:
TAMARUNIA cieszę się że sobie tak dobrze radzisz dzielna z Ciebie mama :) a kąpanko sama przyjemność nie?

Tamarunia to super,ze juz odpadl,tak jak mowia tydzien i go nie ma ;) No faceci to sie obawiaja takich maluszko,bo nie chca skrzywdzicm,ale wbrew pozora malenstwa sa silne i nie jeste tak latwo zrobic im krzywde,no chyba,ze ktos chce na chama ::)

Tamarunia - kurcze ty już normalnie w innym świecie żyjesz!!!! Ale to dziwne a jednoczesnie takie piekne, nie? Ale za niedługo się do ciebie dołączymy!!!!

reklama
cudownie maj juz te kobietki,ktor tak dlugo czekaly na malenstwa ,a teraz tula je w ramionach,ja tak nie moge sie doczekac tego momentu,KIEDY ON NASTAPI??????????

Do góry