reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja nie kupowalam z wycieciem. Gdzies czytalam ze te wyciecia nie zawsze pasuja akurat do miejsca gdzie jest pepek :)

reklama
A ja dostałam dwa dni temu od mojej mamy becik do wózka - spadek po mnie - jest śliczny - taki z koronkami - już go uprałam - jeszcze trzeba będzie uprasować i Mirek będzie miał fajny becik ( tylko jeszcze muszę pomyśleć nad wkładem - może jakiś kocyk dam do środka)

GOSIEK PO NAS RZECZY SĄ NIEZNISZCZALNE ;)
ja mam kaftaniki i spiochy po 22-letnim bracie to była produkcja :)

Ja mam śpioszki mojego męza 28lat jeszcze sie nie rozsypały :D :D
Co do wózka to móz ostatnio jak lezałam to zaszalał i kupił taki materacyk i kocyk, a poszewki to poczekam jak mama przyjedzie to kupie materiał i mi poszyje na początek dwie zmiany mam.

reklama
tak tort zrobiony z pileuszek i innych pierdulek dla maluszka jako prezent,niezly pomysl ;D ;D ;D
4tierstandard2iu.jpg

Do góry