reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

lilith ale te chromowane koła też są plastikowe prawda??? masz ten kolor czerwony z szarym? i jesteś z niego zadowolona?? bo ja znalazłam w sklepie te wózki i babka miała tylko zilen i granat a mnie właśnie ten czerwony sie podoba;. a i powiedz mi czy panowałaś juz te zawieszenie czy one rzeczywiscie jest regulowane???

reklama
Olenko ja mam dokladnie ten:
93883741_1

i te kola chromowane sa pompowane!!!!tak jak mowie az sie nie spodziewalam ze beda tak szerokie i duze! bo to chyba nie sa stanartowe 30 cm tylko 32 lub 35:)

co do zawieszenia to tak ma regulowane! na amortyzatorach regulujesz! normalnie jest miekkie bujane a potem jak zmieniasz to sie robi twarde:):)

no to super bo pani w sklepie była bardzo miła ale powiedzała ze sprzedawca nie udzielił jej jeszcze instruktarzu i jak chcemy to mamy go testowac i naciskac ale ona nam nie pomoże bo jeszcze nie wie:)

hihi ale to nic trudnego:)
choc ja na poczatku strasznie sie motalam! bo to spiworek bo to to to tamto i masa innych zaczepek.Ale ogolnie jestem baaardzo zadwolona i jak sobie pomysle ze chcialam dac na wozek 1400 zl a ten kupilam tak tanio i jest taki super to ciesze sie jeszcze bardziej!!!!:):)

Wózek ładny, a osiedle super. Czasami z mężem też się zastanawiamy nad wyjazdem i sami nie wiemy, co będzie lepsze :-)

Olenka u mnie tez sa wlasnie same TAKO i tako a takiego nie ma zadnego:):):) a jednak od Tako sie sporo rozni i jest tez nizszy!!!

reklama
Do góry