reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
tak tak to z tej samej firmy! tylko my zdecydowalismy o grubych kolach i chromowanych felgach bo kola sa az 3 do wyboru podobnie jak felgi!

Olenka mysle ze bedziesz bardzo zadowolona!!!!!!!!:)choc moglas kupic nieco wczesniej bo byly tansze...

sliczny tez wozek
kolorki fajowe
tez bym sie na niego skusila,no ale jeste ciazki,a w moim waskim holu nie ma gdzie go zsoatwic,a tachac jeszcze na drugie pierto to by byla masakra ::)

Maxin to wspolczuje bo ja nie wyobrazam sobie wnosic wozka na jakies pietro:( to musi byc straszne!! ja mam na szczescie nawet 2 windy!i jak co nie wyobrazam sobie wnosic samego dziecka nawet do mnie na 6 pietro...

no niestety w Anglii wiekszosc jest domkow,ktore sa podzielone na mieszkania,Voktorjanski styl,wiec waskie hole,klatki schodowe,co takiego:
dsc005684ww.jpg
dsc005693nr.jpg

Widok z mojego okna ;D I dlatego musialm wybrac lekki wozek,aby go tachac na II pierto,zobaczymy jak to bedzie ::)

dzieki gluszek,ciesze sie bo zielono wszedzie sie zrobilo tak wiosennie tylko jak zawsze sloneczka brak.Jak to w pochmurnej Anglii,ale licze ze po takiej zimie lato nas zakoczy ;D

reklama
Olenko ja kupowalam wogole od innego sprzedawcy i mialam tak ze wozek przyjechal a ja jeszcze mialam termin do zaplaty -przelew -ponad tydzien:):)
I przyszedl w czwartek o 11 a zamawialam we wtorek o 23 :)
Ja zamowilam czerwony(chromowany bo sa tez zwykle czarne) i wlasnie szerokie kola z chromowanymi felgami to bylo +20 zl wlasnie i folie + 20 zl !!! z przesylka kurierska za wozek zaplaciclam dokladnie 650 zl :)
Ale to bylo koncem zeszlego miesiaca i bylo napisane ze wozki pojda do gory o jakies 50 zl:)

aha wywietrz go sobie dobrze bo kola chyba strasznie smierdza taka nowoscia beeee:(:(

Do góry