reklama
O
Oleńka27
Gość
a ja dalej bez wózka i jak by tego było mało to remontują mi balkon i syf w całym mieszkaniu ja nie wiem jak oni to robią!!! kraw mnie zalewa! dziewczyny powiedzcie mi co z laktatorem jaki kupić i czy jest to aż tak niezbędne???!
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Tamarunia tak mi sie wydaje o tych samych, ja tak wyczytałam ze 3razy,
Ja na początku tez bede w domku ale jak dedzie pokarmu na tyle aby zamrozic i przechowac max pól roku w lodówce to czemu nie... zawsze to dłuzej i nigdy nie wiadomo czy sie przyda a miec zapas nie szkodzi..
pisze jak bym miała mleczarnia zostać ;D ;D ;D
Ja na początku tez bede w domku ale jak dedzie pokarmu na tyle aby zamrozic i przechowac max pól roku w lodówce to czemu nie... zawsze to dłuzej i nigdy nie wiadomo czy sie przyda a miec zapas nie szkodzi..
pisze jak bym miała mleczarnia zostać ;D ;D ;D
no ja pogrzewacz juz mam i to dobra sparwa,a wypazacz rowznie,wiem ze mona sie bawic i garnkach to robic,ale po co.....wygodna sie zrobila,hihihi
A z odciaganie mleka to jeszcze sam niewiem jak to bedzie,jak stwierdze,ze potzebny bedzie laktatora to kupie,ale narzie sie wstrzymuje
A z odciaganie mleka to jeszcze sam niewiem jak to bedzie,jak stwierdze,ze potzebny bedzie laktatora to kupie,ale narzie sie wstrzymuje
a ja cora bardziej sie denerwuje,ze nie zdaze z remontem,juz polaowa miesciaca niedlugo,teraz swieta wiec nic nie zrobimy,potem maz bardzo zajety bo ma dwa powazne zlecenia,kurcze musze go przycisnac aby za dwa tygodnie pomalowal w kocu pokuj i zamowil sofe,szkoda mi go bo ma tyle na glowie i zakretu nie moze zlapac o wszystkim mylsi,a tu jeszcze ja mu caly czas susze ucho,no ale co nalzey musi byc zrobione.Mowie wam tak zla chodze z tego powodu,wy tu juz przwie przygotowane a ja tak do tylu
nie martw się maxin...ja co prawda pokoik dla dzidzi mam gotowy,bo po prostu wprowadzi się do ewytylko muszę dywan tam,właściwie wykładzinę wypracale za to mam łazienkę rozgrzebanąkuchnię,że pożal się boże(Szafki z kuchni stoją sobie w przedpokojuduży pokój do remontu,bo Ewa zrujnowała razem z psem-Ewa pomalowała,pies wydrapał dziuryw sypialni póki co jest magazynno i oczywiście przedpokój też do remontu))ale jakoś specjalnie się nie stresuję,bo powoli się przyzwyczajam)))a kropecka i heksa mogłybyście pokazac te karuzelki???z góry danke sehr
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Biedronka nie ma problemu, u mnie wyglada tak!