rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
tak wogole to witam:-)
klon ;-)
Ale sie uśmiałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak wogole to witam:-)
klon ;-)
Na razie sie zastanawiam.Ale Coneco Polo Traffic to jednak odpada u mnie właśnie ze względu na wagę.Próbowałam podnieść Traffic i Polo w sklepie.I zdecydowanie zręczniej przenosi sie Coneco Polo i do tego bardzo czuc różnice wagi (ok1 kg.różnicy).Zresztą mężowi kolorystyka Traffica się nie podoba i namawia mnie na Baby design Jet.Nad tym też się zastanawiamyRozalka, ja też nie mogę się zdecydować, którą spacerówkę kupić, zastanawiałam się między coneco traffic, a baby design jet espiro, bebe confort viva odpada bo nie ma okrycia, choć jako jedyny z tych trzech udało mi się go pomacać w sklepie i wydał się ok. Ja chyba jednak zdecyduję się na baby design ponieważ w porównaniu z coneco siedzonko jest 2cm szersze, oparcie 4cm wyższe i koła są większe (1 lub 2cm), a w dodatku jest lżejszy (producent podaje, że coneco waży 8,8kg, nie wiem czemu na aukcjach zaniżają, że 8kg, 1,8kg różnicy to już sporo). Muszę jednak przyznać, że konstrukcja coneco wydaje się solidniejsza. Super bajer mają te wózki, że budka się dodatkowo wydłuża.
Npisz co kupiłaś i czy jesteś zadowolona?
Pozdrawiam
Kasia
Jeżeli nie jesteś pewna w 100% to po co kupujesz, potem, bedziesz się zadręczać, ze mogłaś wybrać innyPrzecież nigdzie ci się nie spieszy, mały ma w czym jeździćpóki co.
Fajnyyyy ten wózek.Grunt,że sie dobrze prowadzi .Ja sprawdzałam ostatnio Inglessine,niby dobra firma,a wózek 600zł.,a prowadził sie makabrycznie mimo małej wagi.Więc jak nie sprawdziłaś na żywo Bebe Confort,to nie ma co żałowa.A powiedz mi kochana,czy sie rozkłada do pozycji leżącej i czy odpowiada Ci wielkość siedziska.?byliśmy wczoraj na zakupach, niestety nigdzie nie zobaczyłam wózeczka bebe confort i go nie kupiłam....wybraliśmy ten szaro-niebiesko czerwony *ACTIVE* 4xKOLORY BABY dreams DESIGN ESPIRO W-24h (311973807) - Aukcje internetowe Allegro
Ale jakoś tak do końca to chyba jestem niezadowolona....