Ja właśnie przez to "klekotanie" nie mogłam się zdecydować na żadną w upatrzonych wcześniej parasolek. Prowadziło się je strasznie twardo. Być może to przez podwójne kółka, bo moja tak nie klekoce, a ma z przodu dwa pojedyncze skrętne kółka.A ja sie zastanawiam,czy to normalne,że spacerówki tak klekocą na chodniku.Kumpela kupiła właśnie Coneo Polo i kółka klekocą podczas jazdy.Nie wiem,czy to tak przy podwójnych kółkach.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja to w ogóle chciałabym przetestować ten Chicco Liteway.Ale u nas nigdzie go nie ma.
Troche drogi dla mnie,ale może bym poczekała i odłozyła jeszcze trochę kaski.
No nie wiem.
CHICCO *LITEWAY* - NAJNOWSZY MODEL+Barierka Gratis (312103938) - Aukcje internetowe Allegro
Troche drogi dla mnie,ale może bym poczekała i odłozyła jeszcze trochę kaski.
No nie wiem.
CHICCO *LITEWAY* - NAJNOWSZY MODEL+Barierka Gratis (312103938) - Aukcje internetowe Allegro
agusia9915
Matka wariatka
sprawdz w VITALI koło hali w GDYNI(tam były chicco CT04-w bardzo dobrej cenie moze beda mieli TEN)
i AKPOL na Grabówku
NO I ten koło dworca wózkowy
i AKPOL na Grabówku
agusia9915
Matka wariatka
albo podam ci numer tel do nich i zapytasz?
szukac?
szukac?
rozalka
Akpol odpada,byłam i na pewno nie maja Chicco,a Gdynie to może w sobotę obskoczymy.Dzięki.sprawdz w VITALI koło hali w GDYNI(tam były chicco CT04-w bardzo dobrej cenie moze beda mieli TEN)
i AKPOL na Grabówku
Zapomniałam o Vitali,pamietam,ze rzeczywiście dośc dży wybór wózków maja.
mysia23
mama dwójeczki
Rozalka wózek praktycznie rozłąka sie do pozycji lezącej, czym bardzo pozytywnie sie zaskoczyłam, poza tym siedzisko porównując z innymi bardziej lekkimi i małymi wózkami jest takie samo...ogólnie Filip spokojnie sie mieści, jak na parasolke jest oki,.A powiedz mi kochana,czy sie rozkłada do pozycji leżącej i czy odpowiada Ci wielkość siedziska.?
Jeśli chodzi o materiał, to no nie jest to taki extra jak w xlanderze, ale w porównywalny do pozostałych spacerówek, to taki ortalion, w miarę mocny, ale co do czystości to nie wiem, bo jeszcze nie prałam, ale najbardziej narażone miejsca nie są brudzące.mysia mam jeszcze pytanie,czy materiał w Twojej spacerówce jest dość solidny i łatwy do utrzymania w czystości?
Ja to w ogóle chciałabym przetestować ten Chicco Liteway.Ale u nas nigdzie go nie ma.
Troche drogi dla mnie,ale może bym poczekała i odłożyła jeszcze trochę kaski.
No nie wiem.
rozalka też chciałam ten wózek zobaczyć, ale też go nigdzie nie było, poprostu chyba nowiuteńki model i jeszcze go nie maja na sklepach a szkoda, bo mnie te przednie koła kusiły..
Witam jestem styczniówką '07, ale wkradłam się na wasze forum , mysia23 ten wózio co kupiłaś też mi się podoba, ale czy on ma dodatkowo wydłużaną budkę przez rozpięcie zamka? Jak tak to jest niezły.
niestety nie ma, ale jakoś szczególnie na to nie zwracałam uwagi, ja raczej potrzebuje tego wózka na szybkie wypady, małego, by bez problemu mieścił sie do bagażnika, poza tym ma parasolkę od poprzedniego wózka, wiec w razie słońca sprawa rozwiązana, w razie deszczu jest folia w komplecie
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Rozalka, tutaj masz skromną opinię osoby, która ma ten wózek:
https://www.babyboom.pl/forum/polec...na-medal-za-przystepna-cene-5393/index16.html
https://www.babyboom.pl/forum/polec...na-medal-za-przystepna-cene-5393/index16.html
rozalka
OK.nie wiem czy mi się uda, ale w weekend chciałabym jechać do BabyMaxx i obejrzec ten wózek ;-)
rozalka ale jak przetestujesz ten wózek daj znać ;-)
jestem ciekawa czy kolory mocno różnią się od tych z aukcji....
Dięki wielkie.Rozalka, tutaj masz skromną opinię osoby, która ma ten wózek:
reklama
agusia9915
Matka wariatka
nie wiem czy cos sie pozmieniało ale jak rodziłysmy maluchy to zawsze nowe modele wchodziły do SKLEPóW od marca
a pani z linka mieszka tam gdzie susu i irtasia(moze inne zasady)
a pani z linka mieszka tam gdzie susu i irtasia(moze inne zasady)
Podziel się: