reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Mysia zaciekawiłaś mnie tym bebe confort, malutko waży i byłby dobry jako drugi. A w tym kolorze optic chocolate kupiliśmy fotelik dla Wikusi:tak:

rozalka mnie sie bardzo podoba ten wózio...jak sie wybiorę na zakupy to go obyczaje na żywo

mnie ostatnio podpasował ten wózio VIVA Bebe Confort Optic Chocolate - PROMOCJA !!! (301263703) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie mogę znaleźć do niego barierki...:baffled: i muszę obejrzeć na żywo..i nie moge znaleźc w opisie czy oparcie sie rozkłada na płasko
Mi też się ten podoba.:tak:Ale wolałabym go na żywo zobaczyć.Chyba przejadę się po hurtowniach.No i nie ma pokrowca na nóżki.

Sprawdziłam Coneco Polo i jakoś na żywo mnie nie przekonał.

Kasiad wiem, ale chodzi mi o pozycje wygodna do spania...

Aga-pg też sie zastanawiałam nad tym, wózeczkiem, ale nie wiem czy podołam z kosztami...

Jak dla mnie to Liteway ma za płytką budkę.Jestem może przewrażliwiona na tym punkcie,ale jak ma Kubulkowi ciągle wiać jesienią....

Bardzo mi się podoba ten Chicco Liteway :tak: Kółka ma takie jak mój Mutsy EasyRider, taki układ kółek (podwójne z tyłu i pojedyncze obrotowe z przodu) powoduje, że parasolkę naprawdę prowadzi się lekko i jest bardzo zwrotna.
Jedynym mankamentem w tym Chicco jak dla mnie jest brak regulowanego podnóżka, no ale z drugiej strony nasze dzieci coraz rzadziej będą w wózku spać.

dzis wyjełam ct04 po jakims czasie i co:szok:
Sarka juz sie nie miesci na długosc tzn ma dłuzsze nogi niz podnuzek:angry::angry::angry::wściekła/y:

reklama
Oliwce też stopy lekko wystają poza podnóżek. Te parasolki z regulowanym podnóżkiem tak mają - ten podnóżek jest dość krótki, choć faktycznie w różnych modelach wózków ta długość może byc inna. Zauważyłam, że już niedługo dosięgnie do tego dolnego podnózka.

Do góry