reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Mysia zaciekawiłaś mnie tym bebe confort, malutko waży i byłby dobry jako drugi. A w tym kolorze optic chocolate kupiliśmy fotelik dla Wikusi:tak:

rozalka mnie sie bardzo podoba ten wózio...jak sie wybiorę na zakupy to go obyczaje na żywo

mnie ostatnio podpasował ten wózio VIVA Bebe Confort Optic Chocolate - PROMOCJA !!! (301263703) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie mogę znaleźć do niego barierki...:baffled: i muszę obejrzeć na żywo..i nie moge znaleźc w opisie czy oparcie sie rozkłada na płasko
Mi też się ten podoba.:tak:Ale wolałabym go na żywo zobaczyć.Chyba przejadę się po hurtowniach.No i nie ma pokrowca na nóżki.

Sprawdziłam Coneco Polo i jakoś na żywo mnie nie przekonał.

Kasiad wiem, ale chodzi mi o pozycje wygodna do spania...

Aga-pg też sie zastanawiałam nad tym, wózeczkiem, ale nie wiem czy podołam z kosztami...

Jak dla mnie to Liteway ma za płytką budkę.Jestem może przewrażliwiona na tym punkcie,ale jak ma Kubulkowi ciągle wiać jesienią....

Bardzo mi się podoba ten Chicco Liteway :tak: Kółka ma takie jak mój Mutsy EasyRider, taki układ kółek (podwójne z tyłu i pojedyncze obrotowe z przodu) powoduje, że parasolkę naprawdę prowadzi się lekko i jest bardzo zwrotna.
Jedynym mankamentem w tym Chicco jak dla mnie jest brak regulowanego podnóżka, no ale z drugiej strony nasze dzieci coraz rzadziej będą w wózku spać.

dzis wyjełam ct04 po jakims czasie i co:szok:
Sarka juz sie nie miesci na długosc tzn ma dłuzsze nogi niz podnuzek:angry::angry::angry::wściekła/y:

reklama
Oliwce też stopy lekko wystają poza podnóżek. Te parasolki z regulowanym podnóżkiem tak mają - ten podnóżek jest dość krótki, choć faktycznie w różnych modelach wózków ta długość może byc inna. Zauważyłam, że już niedługo dosięgnie do tego dolnego podnózka.

Do góry