reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

A my zmienilismy samochod i teraz nam sie wózek nie miesci do bagaznika...:wściekła/y::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

reklama
nuśka a czy w Twoim wózku barierka jest pokryta folią?Kurcze teraz czytam w opiniach,że ta firma(Baby Design) nie ma najlepszej opini jeżeli chodzi o trwałość kółek(szyko się zdzierają).

Barierka jest pokryta folia, ale to chyba dobrze no nie:confused:;-)
a co do kolek to nawet nie mam pojecia czy sie w trafficu szybko czy normalnie wycieraja :cool2::-D

Barierka jest pokryta folia, ale to chyba dobrze no nie:confused:;-)
a co do kolek to nawet nie mam pojecia czy sie w trafficu szybko czy normalnie wycieraja :cool2::-D
Folia na barierce to plus,można przetrzeć.Mój Kuba wszystko obślinia zaraz.
A Coneco ma lepszą recenzje jeżeli chodzi o trwałość kółek(podobnie jak Chicco).No przynajmniej te starsze modele.

tak Rozalka, emmaljunga zawszebyła super pod kazdym względem-az do teraz. mamy jeszcze taka dlekka parasolke coneco joker ale ja wykorzystujemy tylko na zakupy, zeby nie nosic małej po CH. na specery sie nie nadaje:-(.A wczoraj pojechalismy na długi spacer za miasto-prawie zawsze tak robimy w weekendy -no i mielismy sajgon z wózkiem...

tak Rozalka, emmaljunga zawszebyła super pod kazdym względem-az do teraz. mamy jeszcze taka dlekka parasolke coneco joker ale ja wykorzystujemy tylko na zakupy, zeby nie nosic małej po CH. na specery sie nie nadaje:-(.A wczoraj pojechalismy na długi spacer za miasto-prawie zawsze tak robimy w weekendy -no i mielismy sajgon z wózkiem...
No właśnie,a zbliża się lato i wypadów będzie więcej za miasto.My mamy duży bagażnik,ale jak bym chiała wziąć do rodziny na wieś jeszcze rowerek,trochę "gratów",to muszę mieć wózek parasolkę.Więc szukam....hi,hi.

ja sobie nie wyobrazam zeby nie miala parasolki wozka,
Tak ladnie sie zapakuje do naszego punciaka wejdzie jeszcze torba i co tam sie chce <z umiarem oczywiscie:-D;-)>

No właśnie,a zbliża się lato i wypadów będzie więcej za miasto.My mamy duży bagażnik,ale jak bym chiała wziąć do rodziny na wieś jeszcze rowerek,trochę "gratów",to muszę mieć wózek parasolkę.Więc szukam....hi,hi.
polecam
chicco ct04(sa promocje) no jane (moze tez trafic w promocji)
a jak chcesz cos z cooneco obejrzec to naprzeciwko ADMIRA za rondem JANA PAWłA jest sklep z wózkami i nie tylko

reklama
polecam
chicco ct04(sa promocje) no jane (moze tez trafic w promocji)
a jak chcesz cos z cooneco obejrzec to naprzeciwko ADMIRA za rondem JANA PAWłA jest sklep z wózkami i nie tylko
Dzięki agusia przejdę się tam z mężem.Nie wiedziałam o tym sklepie.:tak:Na żywo zawsze lepiej zobaczyć.

Do góry