reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

No, mój tym został zaakceptowany przez wyższą instancję techniczną;-). Poszłam na lekki kompromis - będzie ketox, tylko w wersji z pompowanymi kołami. Potem dokupi się jakąś parasolkę i dziecię będzie wyposażone:happy: .

Jedno mnie zastanowiło - są 3 wersje tego wózka: podstawowa, z pompowanymi kołami (50zł drożej) i z moskitierą (kolejne 50 zł więcej). O ile 50 zł za lepsze koła rozumiem, o tyle 50zł za moskitierę?????????????
Stwierdziłam, że kupię kawałek tiulu czy firanki, tasiemkę do wykończenia i sama uszyję, a wyniesie to pewnie góra 15-20 zeta

Teraz tylko iść i kupić. No, chyba, że jeszcze zmienimy zdanie:rolleyes:

reklama
Co mi się naprawdę w tym wózku podoba (poza ceną oczywiście:happy: ) to to, że w spacerówce dziecko ma sporo miejsca, nawet w zimowym ubraniu i kocyku powinno się zmieścić - a w niektórych wielofunkcyjnych jest to chyba niemożliwe.

Nie znam sie na wozkach, ja nie mialam problemu bo dostalam jeden, ale ten OL tez fajniutki i wydaje mi sie bardzo praktyczny!

poza tym ze jest ciezki i jak dzic siedzi w spacerowce i troche zakupow to sie mozna wk****c jak sie go po schodach wnosi na 2 pietro
miałam taki podobny NESTOR i wiem cos o tym poza tym nic negatywnego nie moge powiedziec o tego typu wozkach

ol moskitiera to nie problem, pelno ich w sklepach dzieciecych, modele uniwersalne po 9 zeta :-) wozio fajny, a jak jego waga?

Oficjalnie 14 kg, tak, jak podała agusia; a jak w sklepie porównywałam z innymi, to był zdecydowanie lżejszy od większości wielofunkcyjnych. Z tym, że tak zupełnie nie podnosiłam, tylko za rączkę i na 2 koła.

reklama
Do góry