reklama
agusia9915
Matka wariatka
Ja mam taki same typy ale stwierdziłam ze za IMPLASTA 1250 (gondola +spacerowka) około 360 fotelik jest ładny widziałam ;-)
natomiast X lander to 1300 na sama (gondole+stelaz+adapter) musisz wydac i dokupic spacerowke+inny adapter ,fotelika nie widziałam ale jest drozszy i tez ma inny adapter .JEST FAJNY NIE POWIEM
natomiast X lander to 1300 na sama (gondole+stelaz+adapter) musisz wydac i dokupic spacerowke+inny adapter ,fotelika nie widziałam ale jest drozszy i tez ma inny adapter .JEST FAJNY NIE POWIEM
agusia9915, jak wczoraj ogladalm te wozeczki w hurtowni to roznica miedzy nimi (za kmplet z gondola spacerowka i fotelikiem) jest w granicach 100 zl na korzysc implasta (1600 zl) a stosunku do x-landera (1700). No chyba ze zdecyduje sie na x-landera i fotelik maxi cosi to wyjdzie nawet do 1800.
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
no moje panie co ja się tych wózków naoglądałam .... i w zasadzie najgorsze jest to ze im droższy tym brzydszy...ufff
nie będę bardzo się rozdrabniać ale deltim po naoczym sprawdzeniu odpada, tak samo wszystkie tako...
w ogóle zdecyduję sie na wózek wielofunkcyjny ale ze sztywną gondolą , wiem że to sprawa gustu ale wydają mi się delikatniejsze ( mają mniej tych wszystkich szmatek i rurek) .
w chwili obecnej w rachubę wchodzą takie modele:
1. sojan model aga , podobnie jak driver 4xl ma skrętne przednie koła, które dodatkowo można zablokować żeby nie były skrętne co jest chyba plusem. plus za cenę dodatkowo ok900zł a implast pewnie ok 1300. jedna rzecz która jest dla mnie niwiadoma to to jak naprawde sprawują sie te wózki w użytkowaniu , czy są reklamacje itp. pani w sklepie mówi że nie ale wiecie jak to jest naprawdę , każdy żyd swój towar chwali... oczywiście jest w zestawie spacerówka a fotelik można dokupić w cenie max do 300 zl
2. jedo model bartatina clasic, też fajny wózeczek,mnostwo kolorów, funkcje podobne do wyżej , szkoda tylko że bez skrętnych kół...
cena bardzo zbliżona do sojana
nie będę bardzo się rozdrabniać ale deltim po naoczym sprawdzeniu odpada, tak samo wszystkie tako...
w ogóle zdecyduję sie na wózek wielofunkcyjny ale ze sztywną gondolą , wiem że to sprawa gustu ale wydają mi się delikatniejsze ( mają mniej tych wszystkich szmatek i rurek) .
w chwili obecnej w rachubę wchodzą takie modele:
1. sojan model aga , podobnie jak driver 4xl ma skrętne przednie koła, które dodatkowo można zablokować żeby nie były skrętne co jest chyba plusem. plus za cenę dodatkowo ok900zł a implast pewnie ok 1300. jedna rzecz która jest dla mnie niwiadoma to to jak naprawde sprawują sie te wózki w użytkowaniu , czy są reklamacje itp. pani w sklepie mówi że nie ale wiecie jak to jest naprawdę , każdy żyd swój towar chwali... oczywiście jest w zestawie spacerówka a fotelik można dokupić w cenie max do 300 zl
2. jedo model bartatina clasic, też fajny wózeczek,mnostwo kolorów, funkcje podobne do wyżej , szkoda tylko że bez skrętnych kół...
cena bardzo zbliżona do sojana
a ja jestem szczesliwa bo po ostatecznej konsultacji z jedna z forumowiczek posiadajacych x-landera xt wlasnie sie na niego zdecydowalam i teraz czekam na kolorystyke 2007. kamien z serca, mowie wam, jak juz nie trzeba tych wszystkich wozkow ogladac i porownywac
Sawa my też chyba kupimy jedo model bartatina. Ładny, lekki, funkcjonalny. Masz rację że wybór kolorów duży, a przede wszystkim mnie się też nie podobają takie "wypasione", gdzie widać rurki, zameczki, kółeczka, sznureczki... tylko dziecko może się w tym wszystkim zgubić;-) .
Ja sobie cenię prostotę i funkcjonalność. A jeśli przy tym cena nie jest wygórowana, to jeszcze lepiej.
Ja sobie cenię prostotę i funkcjonalność. A jeśli przy tym cena nie jest wygórowana, to jeszcze lepiej.
Dziewczyny, a czy któraś z was zetknęła się z wózkami Baby Merc? W moim mieście w sklepach jest tego b. dużo, na ulicach też widać, ale jak chciałam poszukać w necie, to ich strona mi się nie otwiera, a w sklepach i na aukcjach w ogóle tej firmy nie widzę. Wózeczek dość fajny, ale chcę gdzieś znaleźć wagę, bo panie w sklepie nie wiedzą, a ja teraz kilkunastu kilo dźwigać nie będę na próbę.
agusia9915
Matka wariatka
szukam jakiegos linka do sojan aga ale nima (po polsku nie znalazłam tylko ruski) jak on wyglada ktos wie
reklama
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
agusia9915 no właśnie ten wózeczek jest tez jakby moim faworytem. strona z wózeczkami www.sojan.com.pl tam znajdziesz napewno ten model wózka. widziałam go na żywo i bardzo jestem za... tylko jedna rzecz ale dogadałam sie z paniami ze sklepu, że stelaż wziełabym aga ten ze skrętnymi kołami ale gondole i całą reszte od modelu isabel czy jakoś tak, dlatego że aga ma takie dziwne marszczenie w postaci falbanki przy wykończeniu budki ... nie podoba mi się tylko żew całym poznaniu tylko jeden sklep ma te wózeczki i nie maja nawet próbek kolorystycznych co mi troszkę przeszkadza, ale póki co wózeczek fajowski i cena oki.
Podziel się: