Wygląda fajnie, ma większość opcji, na które radzono mi zwracać uwagę. Ja jeszcze zwracam uwagę na to, czy w spacerówce jest dużo miejsca dla dziecka i jak z wentylacją w budce - w opisie nie podali. I fajnie, że jest tyle kolorów do wyboru
reklama
Tycia, mam dokladnie to samo. z cenami troche mi przeszlo, stanelo na 1700 zl wiec do przezycia.
a jak chodze po miescie to tez zdaleka rozpznaje wozeczki. a osatnio w zakopanem mowie do lubego:
"patrz, to jakis wozek ktorego jeszcze nie widzialam!!"
i bylam tak potwornie zdziwiona jakbym conajmniej od 10 lat prowadzila wielki market z wozkami
a jak chodze po miescie to tez zdaleka rozpznaje wozeczki. a osatnio w zakopanem mowie do lubego:
"patrz, to jakis wozek ktorego jeszcze nie widzialam!!"
i bylam tak potwornie zdziwiona jakbym conajmniej od 10 lat prowadzila wielki market z wozkami
Tycia, ja wybralam x-landera xt i on jest bardzo podobny do quinny i bardziej stabilny i caly komplet jest w dobrej cenie, pozatym na koniec roku maja obnizyc cene o w styczniu wchodzi nowa kolorystyka. to dotyczy wiekszosci wozkow.
a tu jakby ktos chcial popatrzec jakim bede jezdzic wozkiem z mala Gryzelda
Deltim X-Lander XT .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy
a tu jakby ktos chcial popatrzec jakim bede jezdzic wozkiem z mala Gryzelda
Deltim X-Lander XT .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy
agusia9915
Matka wariatka
ta cena to tylko spacerowki rozumiem!?
reklama
niestety tak, ale gondole mozna dokupic na allegro prawie nowki, a ja jak robilam wstepne zamowienie w sklepie to mi wyszlo ok 1550 za wszystko bez torby (spacerowka+gondola+fotelik+moskitier+folie przeciwdeszczowr+pokrowiec na nozki). z torba ktora kosztuje ok 100 i parasolka (nie wiem czy kupie) bedzie ok 1700.
Podziel się: