reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

No własnie Agusia ja się cały czas zastanawiam na tym wózkiem bo bardzo mi się podoba i jedynie to nie mam przekonania to do tej rączki (a nawet dwóch)

reklama
Wózek fajny agusia, tylko zastanawiałam się czy widziałaś, że ten wózio co zamówiłaś ma ciepłe okrycie na nóżki. Też mam spacerówkę chicco i w komplecie jest bardzo podobny śpiworek, z polarkiem w środku i on w zupełności wystarczy:tak:No, chyba , że chcesz mieć ten drugi na zmianę.

AGUSIA wózeczek sliczny:tak:
a co do okrycia na nozki to tez sie zastanawiam nad takim spiworkiem na zime....mam niby taka oslonke ja Ty ale wydaje mi sie ze ona wcale ciepla nie daje tylko tyle ze chroni przed wiatrem czy sniegiem...

A ja się cieszę, bo w tamtym tygodniu sprzedaliśmy na allegro gondolę od naszego wózka i do tego bardzo korzystnie. Dostaliśmy 400,01:-)Do tego nie było problemu z wusyłką, bo kupujący( spodziewają się maleństwa na koniec października) mieszkają niedaleko od nas;-)

Agusia, fajny ten chicco. Napisz mi jakiej srednicy ma koła?
A jak juz do Ciebie dojdzie, jak go się prowadzi. Nie ma amortyzacji kół czy nie doczytałam?
Ja cały czas jeszcze nie zdecydowana jesli chodzi o parasolkę. Bardzo kusi mnie Jane Energy, jednak nie ukrywam, że cena jest odstraszająca jak na wózek awaryjny, no i żadnego dodatkowego wyposażenia w cenie. Drugim moim faworytem jest Coneco Polo, który też ma całkiem dobre opinie. Wózka głównie będe używała jak winda mi się popsuje i na wypady do marketów lub na szybkie wyjście na plac zabaw przed blokiem (ale to dopiero latem).
No ale nie ukrywam, że jeśli by taki wózek jak Agusia kupiła prowadził się niewiele mniej konfortowo jak mój (pompowane koła o średnicy 30cm) to byłabym skłonna duży sprzedać i mieć tylko jedną taką parasolkę.
A co do spiworka, to uważam, że bardzo dobry zakup, ja ttaki tez mam, jest super ciepły i na pewno mu nie dorówna ciepłe okrycie na wózek.

Agusia kupiłaś ten sam wózek, który ja miesiąc temu;-) Będziesz z niego bardzo zadowolona:tak: Naprawdę dobrze się prowadzi. No i spisuje się śpiworek i folia przeciwdeszczowa, która bardzo dobrze okrywa cały wózek i Malucha, że nie starszne ulewy i wiatry (ja w IE coś o tym wiem). Wygodnie się go składa i szczerze mówiąc nie żałuje zakupu. Wcześniej jeździłam wielofunkcyjnym Scoutem z dużymi pompowanymi kołami o wadze 16kg. Myślałam, że ta spacerówka będzie tylko na lot do Polski i pobyt tam, ale jak wróciłam to złożyłam swój stary wózek, bo nie wyobrażam sobie teraz takiego wielkiego czterokołowca:-p Z tym chicco o niebo wygodniej i poczułam się trochę bardziej niezależna, bo mogę wejść w zasadzie wszędzie, bo jest dużo mniejszy, a komfort jazdy bardzo podobny:tak:

reklama
Do góry