reklama
Lenulka niestety z tego co widzę na stronie Zoopera, to koło Ciebie w żadnym sklepie go nie ma Najbliżej Suwałki i Łomża. Pozostaje jedynie kupno przez internet (ja swój kupiłam na Allegro) jeśli się zdecydujesz.
No właśnie ja też oglądałam tą stronę i niestety :--(. Ciężko mi kupić jak nawet nie przymierzę czy Lenka będzie miałą wygodnie, no i podobno on się nie składa jak parasolka.
Kurcze sama nie wiem, czy ten czy te co Agusia kupiła istny zawrót głowy
agusia9915
Matka wariatka
hehe nam trojmistka pozostaje chicco
w MAMO TO JA jest ct 04
a ja widziałam najtaniej w VITALI w GDYNI i tam własnie mierzyłam Sare do chicco
roznica około 70 zł
w MAMO TO JA jest ct 04
a ja widziałam najtaniej w VITALI w GDYNI i tam własnie mierzyłam Sare do chicco
roznica około 70 zł
hehe nam trojmistka pozostaje chicco
w MAMO TO JA jest ct 04
roznica około 70 zł
no właśnie my "skazane" na chicco ;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
w Gdyni na Kapitańskiej można zamówić dowolny model.Podaje linka do stronyA czy któraś z Was spotkała się w tym wózkiem
WÓZEK ZOOPER WALTZ aluminium 7,08KG NOWOSC 2007 (247580978) - Aukcje internetowe Allegro
bo nie mogę go zlokalizować w żadnym sklepie w trójmieście :-( a nawet mi się podoba
..:: BOBO WӚKI DZIECIʃE ::.. ► Bebe Confort Mutsy Peg Perego
agusia9915
Matka wariatka
ale jak zamowisz to kupisz
a tu chodzi o to zeby tylko przymierzyc:dull:
pewnie beda chcieli zaliczke na poczet kupna a jak nie kupisz bo cos.........to pokrywasz koszty transporut i cos jeszcze
tak apropo to gdzie jest kapitanska?
oksywie?
a tu chodzi o to zeby tylko przymierzyc:dull:
pewnie beda chcieli zaliczke na poczet kupna a jak nie kupisz bo cos.........to pokrywasz koszty transporut i cos jeszcze
tak apropo to gdzie jest kapitanska?
oksywie?
reklama
agusia9915
Matka wariatka
juz wiem gdzie
tam kupowałam 7 lat temu wozek
ale w tym roku ten pan co tam sprzedaje zapewnił mojego szwagra, ze wozek jaki kupuja zmiesci sie nawet do seicento wiec oni majac citroena machneli reka bo wiekszy;-)
hehe za chiny ludowe im nie wchodzi tak by go nie kupili(wielofunkcyjny)
zmienili samochód 3 tygodnie temu na kombi
tam kupowałam 7 lat temu wozek
ale w tym roku ten pan co tam sprzedaje zapewnił mojego szwagra, ze wozek jaki kupuja zmiesci sie nawet do seicento wiec oni majac citroena machneli reka bo wiekszy;-)
hehe za chiny ludowe im nie wchodzi tak by go nie kupili(wielofunkcyjny)
zmienili samochód 3 tygodnie temu na kombi
Podziel się: