reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

To prawda, mam prawie identyczny tyle że parasolkę, poza tym wyglada bardzo podobnie. Wciąż jesteśmy z niego super zadowoleni :tak: Milenka też chętnie w nim jeździ, zwłaszcza teraz jak już siedzi :-)

reklama
Lenulka niestety z tego co widzę na stronie Zoopera, to koło Ciebie w żadnym sklepie go nie ma :no: Najbliżej Suwałki i Łomża. Pozostaje jedynie kupno przez internet (ja swój kupiłam na Allegro) jeśli się zdecydujesz.

Lenulka niestety z tego co widzę na stronie Zoopera, to koło Ciebie w żadnym sklepie go nie ma :no: Najbliżej Suwałki i Łomża. Pozostaje jedynie kupno przez internet (ja swój kupiłam na Allegro) jeśli się zdecydujesz.

No właśnie ja też oglądałam tą stronę i niestety :-:)-(. Ciężko mi kupić jak nawet nie przymierzę czy Lenka będzie miałą wygodnie, no i podobno on się nie składa jak parasolka.
Kurcze sama nie wiem, czy ten czy te co Agusia kupiła istny zawrót głowy :rofl2::rofl:

hehe nam trojmistka pozostaje chicco
w MAMO TO JA jest ct 04
a ja widziałam najtaniej w VITALI w GDYNI i tam własnie mierzyłam Sare do chicco
roznica około 70 zł

ale jak zamowisz to kupisz
a tu chodzi o to zeby tylko przymierzyc:dull:
pewnie beda chcieli zaliczke na poczet kupna a jak nie kupisz bo cos.........to pokrywasz koszty transporut i cos jeszcze
tak apropo to gdzie jest kapitanska?
oksywie?

no chyba ze ktos akurat zamówi i jeszcze nie odbierze to ja z Lenką wpadam i przymierzam :-D:-D, ale zapewne to tylko takie moje życzenie :-:)-(, zadzownie może akurat będą mieli na stanie

reklama
juz wiem gdzie
tam kupowałam 7 lat temu wozek:-D:tak:

ale w tym roku ten pan co tam sprzedaje zapewnił mojego szwagra, ze wozek jaki kupuja zmiesci sie nawet do seicento wiec oni majac citroena machneli reka bo wiekszy;-)
hehe za chiny ludowe im nie wchodzi tak by go nie kupili(wielofunkcyjny)
zmienili samochód 3 tygodnie temu na kombi:-D

Do góry