reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Przyznam, ze mnie tez trochę przeraza. Z reszta ten człowiek wspomniał cos o jakosci adekwatnej do ceny ;-)

reklama
Kasiu, aukcja się skończyła, teraz jest nowa, pan chyba postanowił się bardziej dorobić http://www.allegro.pl/item241269428_wozek_dzieciecy_wielofunkcyjny_hit_cenowy.html

UUU:szok:, aż strach dzieciaka włożyć do takiego hitu cenowego, niewiadomo czy na pierwszym zakręcie się nie rozsypie, a w ogóle to ten wózek wyglada jakby miały w nim jeździć lalki:cool2:

Chyba nikt nie kupował tych wózków..bo tyle ich ma:-D:-D:-D Z cena to fakt, niezły numer, no i jakość się poprawiła w ciągu paru godzin:shocked2::shocked2:

Miśka też sobie pomyślałam, ze to chyba model dla lalek...

cześć dziewczyny ja jestem z Kwietniówek 2006
Czasem do was zaglądam
Zajrzyjcie na komentarze sprzedającego
jakaś Pani napisała ze po pierwszym spacerze odpadło kółko od wózka,więc wózek na 100% jest na jeden spacer he he he

Ale poczytałam sobie opinie tych co zdecydowali się zakupić ten wózek i o dziwo są pozywne :szok: No ale ja na taki wózek mimo samych pozytywów się nie zdecyduję, pomimo, że szukam wózka tylko na awaryjne wyjścia :-D:-D:-D

Znalazłam u Was taki fajny wąteczek o wózkach i chcę Was prosić o radę. Moja Alicja nie cierpi głębokiego wózka. Jak nie śpi to nie ma szans aby w nim podróżowała. Założyłam spacerówkę ale nadal jest ten sam problem. Mała jeszcze nie siedzi sama dobrze, spacery odbywamy w nosidełku. Niestety jest coraz ciężej. Moża któraś z Was miała podobny problem i znalazła jakis fajny wózeczek spacerowy, który dziecko zaakceptowało? A tak na marginesie czy Wasze dzieciaczki siedzą już same?

reklama
anusia_ch, czy Ty przez cały spacer nosisz codziennie córkę w nosidełku :confused::szok: Jeśli tak, to pewnie przyzwyczaiłaś małą do takich spacerów i będzie jej trudno przywyknąć do wózka. Moja córka ogląda, co się dzieje na świecie i siedzi spokojnie w wózku. Dobrze sadzać malucha na spacerach w spacerówce przodem do kierunku jazdy, dzieci są zazwyczaj wtedy zaintreresowane tym, co się dzieje na swiecie. No ale skoro Twoja mała nie siedzi (na co ma jeszcze czas) to nie możesz ją raczej sadzać, możesz ewentualnie usadowić ją w pozycji półsiedzącej - półleżącej.

A co do pytania czy lutowe dzieci siedzą, odpowiadam: część siedzi a część nie :tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry