reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Nie no wóżeczek pierwsza klasa, nie wiedziałam że nawet mają wózki jednorazowe
:-)

mysia23
mama dwójeczki
Kasiu, aukcja się skończyła, teraz jest nowa, pan chyba postanowił się bardziej dorobić http://www.allegro.pl/item241269428_wozek_dzieciecy_wielofunkcyjny_hit_cenowy.html
UUU, aż strach dzieciaka włożyć do takiego hitu cenowego, niewiadomo czy na pierwszym zakręcie się nie rozsypie, a w ogóle to ten wózek wyglada jakby miały w nim jeździć lalki
![]()
Chyba nikt nie kupował tych wózków..bo tyle ich ma

Miśka też sobie pomyślałam, ze to chyba model dla lalek...
Rybcia_21
Fanka BB :)
cześć dziewczyny ja jestem z Kwietniówek 2006
Czasem do was zaglądam
Zajrzyjcie na komentarze sprzedającego
jakaś Pani napisała ze po pierwszym spacerze odpadło kółko od wózka,więc wózek na 100% jest na jeden spacer he he he
Czasem do was zaglądam
Zajrzyjcie na komentarze sprzedającego
jakaś Pani napisała ze po pierwszym spacerze odpadło kółko od wózka,więc wózek na 100% jest na jeden spacer he he he
Ale poczytałam sobie opinie tych co zdecydowali się zakupić ten wózek i o dziwo są pozywne
No ale ja na taki wózek mimo samych pozytywów się nie zdecyduję, pomimo, że szukam wózka tylko na awaryjne wyjścia 

Rybcia_21
Fanka BB :)
Rybcia, jesteś bardziej spostrzegawcza, bo ja nie zauważyłam opinii o tym kółku![]()
kasiad zawsze patrze na negatywy i neutralne komentarze

Znalazłam u Was taki fajny wąteczek o wózkach i chcę Was prosić o radę. Moja Alicja nie cierpi głębokiego wózka. Jak nie śpi to nie ma szans aby w nim podróżowała. Założyłam spacerówkę ale nadal jest ten sam problem. Mała jeszcze nie siedzi sama dobrze, spacery odbywamy w nosidełku. Niestety jest coraz ciężej. Moża któraś z Was miała podobny problem i znalazła jakis fajny wózeczek spacerowy, który dziecko zaakceptowało? A tak na marginesie czy Wasze dzieciaczki siedzą już same?
reklama
anusia_ch, czy Ty przez cały spacer nosisz codziennie córkę w nosidełku 
Jeśli tak, to pewnie przyzwyczaiłaś małą do takich spacerów i będzie jej trudno przywyknąć do wózka. Moja córka ogląda, co się dzieje na świecie i siedzi spokojnie w wózku. Dobrze sadzać malucha na spacerach w spacerówce przodem do kierunku jazdy, dzieci są zazwyczaj wtedy zaintreresowane tym, co się dzieje na swiecie. No ale skoro Twoja mała nie siedzi (na co ma jeszcze czas) to nie możesz ją raczej sadzać, możesz ewentualnie usadowić ją w pozycji półsiedzącej - półleżącej.
A co do pytania czy lutowe dzieci siedzą, odpowiadam: część siedzi a część nie

A co do pytania czy lutowe dzieci siedzą, odpowiadam: część siedzi a część nie

Podziel się: