reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Współczuję anusia_ch, że wasz spacer musi tak właśnie wyglądać, ale Kasiad ma rację, że przyzwyczaiłaś małą do noszenia i teraz trudno to tak od razu zmienić. Moja córcia już dawno siedzi, może dlatego wszystko ją interesuje i na spacerze nie ma kłopotu, bywa też, że zwyczajnie zasypia:-)Spróbuj zainteresować małą jakąś fajną zabawką, może się uda
Znalazłam u Was taki fajny wąteczek o wózkach i chcę Was prosić o radę. Moja Alicja nie cierpi głębokiego wózka. Jak nie śpi to nie ma szans aby w nim podróżowała. Założyłam spacerówkę ale nadal jest ten sam problem. Mała jeszcze nie siedzi sama dobrze, spacery odbywamy w nosidełku. Niestety jest coraz ciężej. Moża któraś z Was miała podobny problem i znalazła jakis fajny wózeczek spacerowy, który dziecko zaakceptowało? A tak na marginesie czy Wasze dzieciaczki siedzą już same?
moja mama też przyzwyczaiła Lenkę do noszenia na spacerze, a to na huśtawce a to na ślizgawce i potem wogóle nie chciała siedzeć w wózku, oczywiście musiałam się pomęczyć aby Lenka znowu siedziała w wózeczku. I żeby nie patrzeli się na mnie ludzie że jestem wstrętną mamą to poprostu chodziłam do lasu gdzie nie było ludzi i tam Lenka trochę krzyczała a po chwili juz się zainteresowała światem kilka dni i spokój na spacerze :-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tyle miałam wątpliwości jaką wybrać spacerówkę. Zrezygnowałam z kupna trójkołowca, bo jak dla mnie miał zbyt duże wymiary po złożeniu, a potrzebowałam czegoś niedużego, nie za ciężkiego i wygodnego. Zakup padł na takie "cudo":
Wózek Spacerówka CHICCO CT 0,4+3xGRATIS 3xKOLORY (243135983) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona:-)
Wózek Spacerówka CHICCO CT 0,4+3xGRATIS 3xKOLORY (243135983) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona:-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wolfia, fajny ten wozek. Tez o takim myslalam. Niestety my musimy szukac wozka jednoczesnie lekkiego, ze skretnymi kolkami przednimi i z regulowana wysokoscia raczek, bo moj maz na ponad 1,9m wysokosci i przy prawie wszystkich wozkach jest strasznie zgarbiony.
mysia23
mama dwójeczki
Wygląda ładnie i solidnie. My kupimy coś takiego dopiero na wiosnę. Zimę planujemy przejeździc w x landerze.
My dokładnie tak samo planujemy...
agusia9915
Matka wariatka
i dlatego własnie chce spacerowke teraz a nie na wiosne:-)
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Podziel się: