reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

dzieki agusia

faktycznie super sie prowadzi ten wozio, probowalismy kilka ale mezowi ten wpadl w oko, wsadzilam Laile do srodka i tez byla zadowolona....a co do JAne to wczesniej nic o niej nie slyszalam, jak mowie ja w temacie wozkow nowincjuszka jestem...

reklama
A powiedzcie dziewczynki czy do tego wozia jest mozliwosc dokupienia palaka i oslony na nogi-dla mnie wozek spacerowy ma byc jedynym wozkiem-bo stary dni ma policzone...

A ja nie bede juz kupowac spacerowki:-).Mam po corci,ktora mi w zupelnosci odpowiada,dzwigac jej nie musze,rozklada sie i nie jest zniszczona:tak:

A powiedzcie dziewczynki czy do tego wozia jest mozliwosc dokupienia palaka i oslony na nogi-dla mnie wozek spacerowy ma byc jedynym wozkiem-bo stary dni ma policzone...

nie wiem MATECZKA w wyposazeniu jest tylko osolna na deszcz, ale jesli Ty potrzebujesz wozka na kazda okazje ja rozejrzalabym sie na Twoim miejscu za jakims innym wozkiem, moze nieco wiekszym i z palakiem i oslona w wyposazeniu...powodzenia!!!!

Rety, ale ten wózek Susu mi się podoba :sorry2: Idealny jak dla mnie jako wózek awaryjny, regulacja podnóżka i oparcia, duże koła, mały po złożeniu i waga tylko 5,6 kg. Wszystko mi się w nim podoba, oprócz ceny :dry:

A ja poszlam dzis do sklepu wkurzona, ze nie mam wozka i kupilam taki-mala zadowolona ja tez(moglo byc oparcie troche wyzsze ale wtedy ciezko do bagaznika by wszedl) gwarancje mam na dwa lata-sklep blisko a stary zostawilam w piwnicy na wszelki wypadek.Bedzie jak bedzie ale juz mam to za soba UFFFF

reklama
Do góry