reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
A faktycznie, to ten sam, nie poznałam. Poprostu inaczej budka jest ustawiona.
A swoją drogą to taka budka, która zasłania prawie cały wózek. To fajna sprawa. Byłam dziś z Oli na rynku i złapał nas deszcz, a ja zapomniałam zabrać ze sobą folii p/deszczowej. Po zasunięciu budki na cały wózek Oli wróciła do domu całkowicie sucha.

Ja już kiedyś pisałam o tym Deltimie Kazoo, że jest wart uwagi :tak: Dla mnie był ciut za ciężki, ale poza tym to zero zastrzeżeń. Do tego ma najwygodniejsze chyba siedzisko i oparcie ze wszystkich wózków jakie na żywo ogladałam, i najobszerniejsze, pod tym względem przewyższa chyba nawet wózki Chicco.

Joasiek, dużo cięży jest ten Kazoo od Twojego wózeczka? Wg producnetów to różnica zaledwie pół kg. A jak jest w rzeczywistości?

Kasiad ciężko powiedzieć, nie pamiętam już dokładnie, on chyba dodatkowo po złożeniu zajmował więcej miejsca. Ten który ogladałam nazywał się Kazoo Frog, to chyba ten sam? Deltim

kazoo--waga jakies 7,5-8 kg(rozne zrodla) wiec troche lzejszy od ct 04-nie wiem czy to taka roznica teraz mam 17kg do noszenia + 11kg dziecko-to prosty rachunek-ciezko jak cholera. Kurde ktory wybrac???? Juz nie ma sily !!!!

szukalam i frogga i zoopera i jak dla mnie to nie ma zadnej roznicy-moze Wy sie dopatrzycie(inna kolorystyka tylko).Czasami tylko na natykam sie na zoopera zupelnie innego-moze to jakas stara wersja?

ten jest chyba taki sam-tylko koleczka i raczki sa w innym kolorze.
BenBaby-tani sklep internetowy,wózki dla dzieci, akcesoria,odzież,kojce,łóżeczka,krzesełka,laktatory, foteliki samochodowe,pościel,zabawki,karuzele, kocyki,butelki,chodziki,kosmetyki,smoczki,monitory oddechu,pościel,termometry,pieluchy,matera

Calkiem fajny-a macie dziewczynki jakies opinie o nim?
Kurde juz mialam kupowac ct 04 a tu znow metlik w glowie....
sory ale dla mnie to nieporównywalny jest z tym ct 04 ten Kazoo jest inny no i kólka małeeeeeeeee

reklama
Do góry