reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

ja mam x landera ale nie mam pojecia jak zmieniac gabke. jak mi sie troche rozrywa to maz skleja kopelka i sladu nie ma po rozdarciu. ale z e zmiana to nie bardzo wiem co i jak :no:

reklama
Ja też nie wiem jak zmienić :no: Mi się jeszcze nic w wózku nie zniszczyło. Całe szczęscie, bo babka u której kupowałam wózek po fali negatywów wycofała się z Allegro. To znaczy pewnie działa pod innym nickiem ale mi nie zdradziła ;-) Nie odbiera nawet telefonów i nie odpowiada na maile - folii mi oczywiście na wózek i gwarancji nie przysłała.

To sa plusy i minusy allegro. Ja tez swoj kupilam na allegro. Wygladalo jakbym odkupowala -byl uzywany, ale w bardzo dobrym stanie-okazalo sie, ze to handlarze, tylko funkcjonuja po kilkoma roznymi nickami. Teraz juz poznaje ich nia odleglosc.Czasem wchodze na wozki sprawdzam jak im handel idzie.

No i kupilam ten wozek z delikatna rysa na raczce. Nie bylam taka madra, zeby slkeic. Kupilam nowa gabke. A teraz zrobila sie juz super dziura, a ja nie wiem jak to wymienic.:no:

To sa plusy i minusy allegro. Ja tez swoj kupilam na allegro. Wygladalo jakbym odkupowala -byl uzywany, ale w bardzo dobrym stanie-okazalo sie, ze to handlarze, tylko funkcjonuja po kilkoma roznymi nickami. Teraz juz poznaje ich nia odleglosc.Czasem wchodze na wozki sprawdzam jak im handel idzie.
Ja kupiłam wózek nowy w oryginalnym kartonie, wszystkie elementy były jeszcze zafoliowane. A kupiłam bardzo okazyjnie, bo po 621 zł (licytacja od 1 zł) wózek, ktory stoi na Allergo po 999 zł. Także pomimo braku tej folii i gwarancji nie żałuję zakupu, zwłaszcza, że jestem z wózka bardzo zadowolona.

Ja też nie żałuję. Kupując używany, zdawałam sobie sprawę, że może gdzieś zarysowany. Ale poznałam ich sposób działania, który mnie wkurza. Zdjęcia kilku wózków zrobionych na tym samym tle a każdy z innym nickiem. Do naszego nam nie przysłał adapterów do gondoli i jak napisałam na ten inny nick, bo kontakt z moim mi się urwał, to się wyparli, że nie mają ze sobą nic wspólnego. Ale byłam wytrwała w poszukiwaniach i go przechwyciłam. W końcu mi dosłał, ale po co ten cały kamuflaż ?

A Filip od wczoraj w spacerówce...narazie jest oki, ale trudno mi włożyć wózek do bagażnika, bez zdejmowania kół nie ma szans..ważne, ze małemu sie podoba:tak::tak:

reklama
A oto Kubusiek w swoim nowym wózeczku-hmm chociaż na poczatku nie bardzo lubial w nim jeździc:shocked2:ale całe szczęście że z czasem mu przeszło i juz polubił:tak:

Do góry