reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Olus ma obecnie 5 m-cy, w instrukcji spacerowki pisze ze mozna jej uzywac od 6 m-ca. Czy moge jej juz uzywac? Czy lepeij poczekac do 6 m-ca??

Nie jest wlasnie na lezaco mam wozek quinny buzz. Suwaczek dobrez pokazuje tylko ja zle napisalam ,maialo byc prawie 5 miesiecy:-)

no to pozycja półlezaca i git w buzzie
jak juz kiedys pisałam ma kumpela i chyba juz duzo wczesniej DOMINISIA woziła w nim w spacerówce

INGLESINA TRIP my mamy taka spacerowke malutka lekka super lekka fajnie sie prowadzi i latwo sklada a na tym mi zalezalo bo jak jade do rodzicow to mojego ciezkiego dmuchawca nie moge taszczyc juz. wiec dmuchawiec zostanie na zime i na wypady do lasu.

reklama
Potrzebuję pomocy!!! Rozerwała mi się zupełnie gąbka na rączce x-landera. Kupiłam nową gąbkę, ale nie bardzo wiem jak mam ją zmienić, żeby nie porozrywać. Czy któraś już miała taki problem?

Do góry