reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Olus ma obecnie 5 m-cy, w instrukcji spacerowki pisze ze mozna jej uzywac od 6 m-ca. Czy moge jej juz uzywac? Czy lepeij poczekac do 6 m-ca??

Nie jest wlasnie na lezaco mam wozek quinny buzz. Suwaczek dobrez pokazuje tylko ja zle napisalam ,maialo byc prawie 5 miesiecy:-)

no to pozycja półlezaca i git w buzzie
jak juz kiedys pisałam ma kumpela i chyba juz duzo wczesniej DOMINISIA woziła w nim w spacerówce

INGLESINA TRIP my mamy taka spacerowke malutka lekka super lekka fajnie sie prowadzi i latwo sklada a na tym mi zalezalo bo jak jade do rodzicow to mojego ciezkiego dmuchawca nie moge taszczyc juz. wiec dmuchawiec zostanie na zime i na wypady do lasu.

reklama
Potrzebuję pomocy!!! Rozerwała mi się zupełnie gąbka na rączce x-landera. Kupiłam nową gąbkę, ale nie bardzo wiem jak mam ją zmienić, żeby nie porozrywać. Czy któraś już miała taki problem?

Do góry