reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Lil kate, sprawa jasna, mój materacyk też liczy sobie 75 cm. Tak więc faktycznie te różnice innych wymiarów pewnie wynikają ze sposobu mierzenia :tak:
A jeśli chodzi o wożenie dziecka w samochodzie w gondoli, to ja też jestem tego samego zdania, że musi byc fotelik. I na przewiezienie dziecka w gondoli zdecydowałam się tylko na drogę ze szpitala do domu. A w ciągu tych tygodni, gdzie i tak nie będzie wychodziło na zewnątrz, to małżonek pojedzie i kupi fotelik, bo jest dostępny od ręki.

racja dziewczyny, dlatego my mamy i gondole i fotelik, w gondoli mala jezdzila na dlugich trasach doslownie kilka razy a fotelik uzywalismy na co dzien :-)

:-) ja się zdecydowałam w sumie to powróciłam do pierwszego wózka który widziałam CHICCO ENJOY. w poniedzialej kade go kupic i koniec grana z kremem no chyba że ktoś chce mnie ostatecznie o czymś poinformować :nerd: to przeczytam.

cześc Marcelko no ja się też nie mogę doczekać, ale kupię go w sklepie bo mąż nie wierzy sklepom internetowym, że to kupowanie kota w worku a nie mamy czasu aby bawić się w zamianki jakby co. Mogłabyś mi tylko wysłać rozmiary gondoli???

mierzona wewnatrz dł 71 szer 32.. skoro nie macie zaufania to pewnie lepiej w sklepie choc 150 zł drozej.. ale polecam sklep w którym kupowałam.. przesyłka na drugi dzien lub za 2 dni.. gwarancja, wszystkie instrukcje, oryginalnie zapakowane w karton chicco.. pomyśl jeszcze..

Ja wiele towarów kupowałam w sklepach internetowych (nawet pralkę) i zawsze wszystko było ok, a cena zawsze zdecydowanie korzystniejsza niż w sklepie. Towary są zapakowane w oryginalne kartony producentów, jest zawsze gwarancja. Wg mnie nie ma czego się bac.

reklama
ja dołaczam się do moich przedmówczyn...tez kupiłam w sklepie internetowym, a opinie wystawie w piątek bo wtedy dotrze do mnie wóziio:tak:

Do góry