reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
wiesz co az z ciekawosci zmierze swoja gondole od x landera jak tylko wroce do domu. bo na oko jest identyczna jak ta z aukcji. a kolor faktycznie niespecjalny. i wcale nie tania. ja za swoja nowa dalam 389.00 lacznie z adapterami:tak:

W takim razie czekam Lil kate na wymiary gondoli (długośc, szerokośc i głębokośc).
I jeszcze jedno: ile kosztuje fotelik X-landera z adapterami?

Kasiad, gondolka ma dlugosc 84 cm, szerokosc (srednia bo tam gdzie glowka jest najszersza a tam gdzie nozki zweza sie) ok 45 cm. tak wiec podobny wymiar do tej z allegro. zaznaczam ze gondolka nie wydaje sie duza ale to przez to zwezenie przy nozkach.

za fotelik z adapterami zaplacilam 389 zl, a schowek owszem ma, ale nie tak jak maxi cosi z tylu tylko pod nozkami.

A no to faktycznie spora ta gondolka. Zawsze myślałam, że X-landery mają gondolkę coś koło 75 cm, a nie jest tak źle. Wobec tego w najblizszym czasie pojadę do sklepu z mężem ze stelażem wózka i przymierzymy czy pasuje gondolka i fotelik. Do mojego wózka pasuje super kolor Lemon, bo kółka mają zielone otoczki.

Kasiad, zaloze sie ze jak zobaczysz gondolke to pomyslisz ze jest naprawde malutka. a jak wlozysz do niej spiworek lub kombinezonik dla dzidzi to zalamka:-D ale moze nie, bo ty jestes "zaawansowana" mama wiec mniej wiecej sie orientujesz jak to ma wygladac. jak pamietam jeszcze te stare ogromne wozki na rzemykach bo u mnie w rodzinie najmlodsze dziecko ma z 15 lat:-D

a kolor lemon jest bardzo popularny, ale z tego co wydedukowalysmy z mysia23 to producent musial wypuscic nowa serie w tych samych kolorach bo ja naszukalam sie wozka jka glupia, a juz za tydzien ze wszystkich sklepow odpisywali ze juz maja moj kolorek dostepny.

Lil kate, ja już te gondolki widziałam i rzeczywiście wydały mi się małe. Swego czasu, zanim zdecydowałam się na Jaguara, planowałam kupic X-landera i ogladałam wózek dokładnie w sklepie. Teraz muszę tylko jechac sprawdzic, czy rzeczywiście pasuje gondolka do mojego stelaża, bo to, że ktos rzucił hasło na allegro, nie musi wcale oznaczac, ze tak faktycznie jest. Nie zaryzykuję zakupu gondolki bez przymiarki.
Prawdę mówiąc w sklepie gondolkę kupię w ostateczności. Wolałabym jakąś używaną wyhaczyc np na Allegro, ale boje się, czy nie trafię na mniejszą, bo X-lander w zeszłym roku powiększył swoje gondolki, wcześniej były mniejsze.

to sie faktycznie zgadza, teraz sa dluze o ok 10 cm.

a fotelik jednak ma tez schowek z tylu jak maxi cosi. dzis jak go ogladalm to zauwazylam:-p

reklama
A to jednak mój małżonek miał rację z tym schowkiem. Mi się wydawało, że żadnego schowka tam nie widziałam.

Do góry