reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Cześć wszystkim niezdecydowanym!Ja miałam podobny problem i doszłam do wniosku że wózek trzeba również dostosować do pory roku.Kupiłam wózek 2-funkcyjny ponieważ idzie zima i dziecku będzie cieplej w szerokiej gondoli a na wiosne kiedu będzie miał 8-9m-cy i będzie siedział to wymienie gondole na sportówke.Mamom które będą miały swoja skarby pod koniec lub na początku roku doradzam wózki z wkładaną gondolką tak jak np.CENA SZOK!!!NOWOCZENY JAGUAR 3 brown Z GONDOLKĄ (139113122) - Aukcje internetowe Allegro .Uważam że to dobry wybór ponieważ latem 6miesięczny bobas nie będzie chciał siedzieć w gondoli.Wózki takie jak HIT CENOWY ! QUINNY BUZZ PAPILON +GONDOLA (139435298) - Aukcje internetowe Allegro są fajne ale trzeba uważać ponieważ są bardzo wywrotowe (oczywiście nie wszystkie) radziłabym "pouwieszać" się na takim wózku w sklepie przed kupnem i sprawdzić czy jest stabilny.Ponadto przypominam że niestety idzie zima i wózki na 4 kołach sprawdzają się lepiej.Jeżeli moje wywody pomogły w rozważaniach nad kupnem wózka to bardzo się ciesze i życzę wszystkim mamom owocnych poszukiwań:-D

reklama
no własnie tak jak przed ciążą podobały mi się trójkołowce tak teraz w ogóle bym się na taki wózek nie zdecydowała, przynakmniej też po próbach uwieszania się na takim sprzecie. u mnie w pobliżu las ,rzeka wieć tereny idealne na spacerki pod względem powietrza i w ogóle ale niestety nie są to piękne asfaltowe trasy tylko same wyboje , korzenie itp, wieć bałabym się takim trójkołowcem jeżdzic...
a co do Quinny Buzz to wk@!@#$% mnie przy nich te małe gondolki.... co ja mam tam wozić lalkę barbie....:shocked2: :szok: :crazy:

A ja dzis wlasnie spotkalam na ulicy jakas pania z quinny sx i zaczepilam ja na krotka pogawedke wlasnie o wozeczku.Powiedziala,ze jest bardzo zadowolona,bo prowadzi sie go jedna reka i rowniez w ten sam sposob sklada.Dala mi nawet poprowadzic :).Nie widziala zadnych mankamentwo.Dla mnie jest jednak jeden podstawowy-gondolka jest faktycznie malutka!!!! :////.Miala w nim 5-miesiecznego chlopca,a mialam wrazenie,ze wozek jest juz dla niego za maly.To niestety sprawia,ze wozeczek odpada w przedbiegach.musze sprawdzic wymairy innych gondolek quinny.

po co ci dłuzej niz 5 miesiecy gondola przeciez w spacerowce juz moze pól lezaco byc tym barzdziej ze to lato juz bedzie a dzieci szybko chca siedziec . 6 miesieczne juz samo siedz wiec nie widze powodu dlaczego ma byc wieksza jesli ci sie w całosci podaba.

Prawdopodobnie nie bede dluzej jezdzic,ale mala gondolka mi sie nie podobala.A dzieci na samodzielne siadanie(tryzmanie sztywne pleckow) maja czas do konca 8 miesiaca.6 miesieczny siedzi raczej z pomoca.Moj synek szybciutko sie rozwijal fizycznie i faktycznie siedzialjak mial pol roczku,ale to nie jest norma;-)

Dziewczyny, gdyby wpadło Wam w oko ogłoszenie, że ktoś chce sprzedac sztywną Gondolkę Bronco firmy Hauck Group TRAXX kolor Lime z adapterami, to dajcie znac. Dałam już ogłoszenie w dziale Giełda, ale może ktoś ma do sprzedania, a nie wchodzi na BB.

hmm, to nasz duży problem....my raczej zdecydujemy się na Quinny sx a gondolka chyba ma standardowe wymiary, chociaż mogę sie mylić jedno jest pewne jest wąska.w sumie jeszcze jest troszkę czasu a więc można jeszcze zmienić dcyzję;)

reklama
Ja byłam w końcu z moim mężem na rozpoznaniu i pooglądałam sobie trochę wózeczków, łózeczek,itp. Liczyłam na to,że po obejrzeniu rozjaśni mi sie w głowie, ale mam jeszcze trudniejszy wybór....:-(
W czołówce uplasowały sie Xlander xa, deltim premier, baby desing model atlantic.....Ale każdy ma coś co mi nie odpowiada:baffled: gdybym mogła to złożyłabym te trzy wózki w jeden:hmm:

Do góry