Cześć wszystkim niezdecydowanym!Ja miałam podobny problem i doszłam do wniosku że wózek trzeba również dostosować do pory roku.Kupiłam wózek 2-funkcyjny ponieważ idzie zima i dziecku będzie cieplej w szerokiej gondoli a na wiosne kiedu będzie miał 8-9m-cy i będzie siedział to wymienie gondole na sportówke.Mamom które będą miały swoja skarby pod koniec lub na początku roku doradzam wózki z wkładaną gondolką tak jak np.CENA SZOK!!!NOWOCZENY JAGUAR 3 brown Z GONDOLKĄ (139113122) - Aukcje internetowe Allegro .Uważam że to dobry wybór ponieważ latem 6miesięczny bobas nie będzie chciał siedzieć w gondoli.Wózki takie jak HIT CENOWY ! QUINNY BUZZ PAPILON +GONDOLA (139435298) - Aukcje internetowe Allegro są fajne ale trzeba uważać ponieważ są bardzo wywrotowe (oczywiście nie wszystkie) radziłabym "pouwieszać" się na takim wózku w sklepie przed kupnem i sprawdzić czy jest stabilny.Ponadto przypominam że niestety idzie zima i wózki na 4 kołach sprawdzają się lepiej.Jeżeli moje wywody pomogły w rozważaniach nad kupnem wózka to bardzo się ciesze i życzę wszystkim mamom owocnych poszukiwań
reklama
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
no własnie tak jak przed ciążą podobały mi się trójkołowce tak teraz w ogóle bym się na taki wózek nie zdecydowała, przynakmniej też po próbach uwieszania się na takim sprzecie. u mnie w pobliżu las ,rzeka wieć tereny idealne na spacerki pod względem powietrza i w ogóle ale niestety nie są to piękne asfaltowe trasy tylko same wyboje , korzenie itp, wieć bałabym się takim trójkołowcem jeżdzic...
a co do Quinny Buzz to wk@!@#$% mnie przy nich te małe gondolki.... co ja mam tam wozić lalkę barbie....
a co do Quinny Buzz to wk@!@#$% mnie przy nich te małe gondolki.... co ja mam tam wozić lalkę barbie....
osCommerce a mi sie podoba taki, nie mam funduszy na wozek za 3000pln :/ a ten w zupelnosci wystarczy...
agusia9915
Matka wariatka
ja wiem ze te wozki sa tez na amortyzatorach i za ta sama cene a sa lepsze
Tycia
A ja dzis wlasnie spotkalam na ulicy jakas pania z quinny sx i zaczepilam ja na krotka pogawedke wlasnie o wozeczku.Powiedziala,ze jest bardzo zadowolona,bo prowadzi sie go jedna reka i rowniez w ten sam sposob sklada.Dala mi nawet poprowadzic .Nie widziala zadnych mankamentwo.Dla mnie jest jednak jeden podstawowy-gondolka jest faktycznie malutka!!!! :////.Miala w nim 5-miesiecznego chlopca,a mialam wrazenie,ze wozek jest juz dla niego za maly.To niestety sprawia,ze wozeczek odpada w przedbiegach.musze sprawdzic wymairy innych gondolek quinny.
agusia9915
Matka wariatka
po co ci dłuzej niz 5 miesiecy gondola przeciez w spacerowce juz moze pól lezaco byc tym barzdziej ze to lato juz bedzie a dzieci szybko chca siedziec . 6 miesieczne juz samo siedz wiec nie widze powodu dlaczego ma byc wieksza jesli ci sie w całosci podaba.
Tycia
Prawdopodobnie nie bede dluzej jezdzic,ale mala gondolka mi sie nie podobala.A dzieci na samodzielne siadanie(tryzmanie sztywne pleckow) maja czas do konca 8 miesiaca.6 miesieczny siedzi raczej z pomoca.Moj synek szybciutko sie rozwijal fizycznie i faktycznie siedzialjak mial pol roczku,ale to nie jest norma;-)
Dziewczyny, gdyby wpadło Wam w oko ogłoszenie, że ktoś chce sprzedac sztywną Gondolkę Bronco firmy Hauck Group TRAXX kolor Lime z adapterami, to dajcie znac. Dałam już ogłoszenie w dziale Giełda, ale może ktoś ma do sprzedania, a nie wchodzi na BB.
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
hmm, to nasz duży problem....my raczej zdecydujemy się na Quinny sx a gondolka chyba ma standardowe wymiary, chociaż mogę sie mylić jedno jest pewne jest wąska.w sumie jeszcze jest troszkę czasu a więc można jeszcze zmienić dcyzję
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Ja byłam w końcu z moim mężem na rozpoznaniu i pooglądałam sobie trochę wózeczków, łózeczek,itp. Liczyłam na to,że po obejrzeniu rozjaśni mi sie w głowie, ale mam jeszcze trudniejszy wybór....:-(
W czołówce uplasowały sie Xlander xa, deltim premier, baby desing model atlantic.....Ale każdy ma coś co mi nie odpowiada gdybym mogła to złożyłabym te trzy wózki w jeden
W czołówce uplasowały sie Xlander xa, deltim premier, baby desing model atlantic.....Ale każdy ma coś co mi nie odpowiada gdybym mogła to złożyłabym te trzy wózki w jeden
Podziel się: