reklama
supcio
powiem szczerze ze obok mutsy UR , CasualS4 to moj faworyt
widac po nim klase, projekt, wykonanie itd.
a jeszcze jedno, czy w S4 mozna montowac gondole i spacerowke w obie strony ??
bo widzielismy tylko zdjecia z fotelikiem baby zero i tego sie da, gondola pol biedy, ale spacerowka przydalaby sie raz w strone mamusi , raz w strone ludzi, hehe
pzdr
powiem szczerze ze obok mutsy UR , CasualS4 to moj faworyt
widac po nim klase, projekt, wykonanie itd.
a jeszcze jedno, czy w S4 mozna montowac gondole i spacerowke w obie strony ??
bo widzielismy tylko zdjecia z fotelikiem baby zero i tego sie da, gondola pol biedy, ale spacerowka przydalaby sie raz w strone mamusi , raz w strone ludzi, hehe
pzdr
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
w s4 spacerówka jest tylko w kierunku jazdy,a wiec tyłem do mamy, ale wiem że jest któryś model z casualplay ze spacerówke mozna montowac na dwa sposoby, ale to juz nie jest trójkołowiec tylko ma wtedy dwa razy podwójne koła z przodu. A co do gondoli to montowana jest tradycyjnie tylko do mamy(cały czas widzimy dziecko)
Znacie wózek Bebecar Vector AT Przyjaciółka jest w 7 miesiącu ciąży, planuje zakup takiego zestawu i zbiera opinie osób użytkujących. Może ktoś z Waszych znajomych ma taki wózek i może coś na jego temat powiedzieć, bo chyba żadna lutówka takiego nie kupowała
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mi sie ten wozek bardzo podoba jest stabilny i bardzo latwo sie go prowadzi i super ma te kola ja polecamZnacie wózek Bebecar Vector AT Przyjaciółka jest w 7 miesiącu ciąży, planuje zakup takiego zestawu i zbiera opinie osób użytkujących. Może ktoś z Waszych znajomych ma taki wózek i może coś na jego temat powiedzieć, bo chyba żadna lutówka takiego nie kupowała
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
moja kolezanka ma podobny tzn. dwa lata temu miala kupila dla synka i chyba musze stwierdzic ze wyglada do dzis rewelacyjnie prawie jak nowy serio
zreszta firma bebecar to najwyzsza polka jesli chodzi o jakosc komfort utrzymanie resory itp. bajery rowery
zreszta firma bebecar to najwyzsza polka jesli chodzi o jakosc komfort utrzymanie resory itp. bajery rowery
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tak mi się kojarzy, że kilka z Was jest albo było posiadaczkami spacerówki Chicco CT 0.4 i w związku z tym mam pytanie. Czy da się zdjąć wszystkie materiałowe elementy tego wózka do prania Budki, tego na czym siedzi dziecko i oparcia pewnie się nie da i trzeba by to wyczyścić na wózku Tak się zastanawiam jak się do tego zabrać
agusia9915
Matka wariatka
ja prałam pianka do tapicerki;-)
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ok, czyli ja też tak zrobię;-) Dzięki Agusia
Podziel się: