reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Ja mam casualplay s4 i mniesci mi sie do bagaznika smarta:-Dnie narzekam na niego, reszty modeli nie testowałam a wiec nie wypowiadam się:-)
Ale casualplay s4 polecam

reklama
supcio
powiem szczerze ze obok mutsy UR , CasualS4 to moj faworyt
widac po nim klase, projekt, wykonanie itd.
a jeszcze jedno, czy w S4 mozna montowac gondole i spacerowke w obie strony ??
bo widzielismy tylko zdjecia z fotelikiem baby zero i tego sie da, gondola pol biedy, ale spacerowka przydalaby sie raz w strone mamusi , raz w strone ludzi, hehe

pzdr

w s4 spacerówka jest tylko w kierunku jazdy,a wiec tyłem do mamy, ale wiem że jest któryś model z casualplay ze spacerówke mozna montowac na dwa sposoby, ale to juz nie jest trójkołowiec tylko ma wtedy dwa razy podwójne koła z przodu. A co do gondoli to montowana jest tradycyjnie tylko do mamy(cały czas widzimy dziecko):tak:

Znacie wózek Bebecar Vector AT :confused: Przyjaciółka jest w 7 miesiącu ciąży, planuje zakup takiego zestawu i zbiera opinie osób użytkujących. Może ktoś z Waszych znajomych ma taki wózek i może coś na jego temat powiedzieć, bo chyba żadna lutówka takiego nie kupowała :confused:

Znacie wózek Bebecar Vector AT :confused: Przyjaciółka jest w 7 miesiącu ciąży, planuje zakup takiego zestawu i zbiera opinie osób użytkujących. Może ktoś z Waszych znajomych ma taki wózek i może coś na jego temat powiedzieć, bo chyba żadna lutówka takiego nie kupowała :confused:
Mi sie ten wozek bardzo podoba jest stabilny i bardzo latwo sie go prowadzi:tak: i super ma te kola:tak: ja polecam:tak:

moja kolezanka ma podobny tzn. dwa lata temu miala kupila dla synka i chyba musze stwierdzic ze wyglada do dzis rewelacyjnie prawie jak nowy serio

zreszta firma bebecar to najwyzsza polka jesli chodzi o jakosc komfort utrzymanie resory itp. bajery rowery :)

Tak mi się kojarzy, że kilka z Was jest albo było posiadaczkami spacerówki Chicco CT 0.4 i w związku z tym mam pytanie. Czy da się zdjąć wszystkie materiałowe elementy tego wózka do prania:confused: Budki, tego na czym siedzi dziecko i oparcia pewnie się nie da i trzeba by to wyczyścić na wózku:confused: Tak się zastanawiam jak się do tego zabrać:confused:

reklama
Do góry