reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

ORYGINALNY WÓZEK CHICCO -CT 05- od SS kolorPUZZLE (372956906) - Aukcje internetowe Allegro
co sądzicie o takim na wakacje(podróż samolotem), no i szybkie wypady tu i tam?
nie znależliśmy w żadnym warszawskim sklepie, a kota w worku nie chciałam kupić, więc w sobotę pojechaliśmy do tego sklepu z aukcji i kupiliśmy taki: Wózek spacerowy VIVA Bebe Confort parasolka Wys0$ (378640761) - Aukcje internetowe Allegro
kolor OPTIC FRAMBOISE - w rzeczywistości po prostu malinowy i nie żarówa:tak::-D

reklama
Oprócz tego, ze wózek wizualnie prezentuje się bardzo dobrze, to jeszcze super sprawdził się podczas pierwszych zakupów:tak:Zgrabny, lekki, malutko miejsca zajmuje, prawie wszędzie można nim wjechać(wcześniej miałam problemy z naszym chicco 3S) i co najważniejsze Wiki się bardzo podoba;-)
Fajnie, że i wam się kobietki nasz zakup podoba:tak:

Miska, wózek który chciałam kupić właśnie..ale że go nigdzie nie mogłam zobaczyć na żywca...wiec zrezygnowałam..buuu...jest extra

Miśka, fajny wózek :tak:

Powiem Wam, że my już bardzo rzadko wyciągamy naszą parasolkę. Na podwórko chodzimy na nogach, do sklepu najczęściej też, lub z rowerkiem. Do marketów też wózka nie bierzemy, bo jeździmy tam samochodem, a w sklepie Oli chce chodzić lub czasem sadzamy ją w wózku do zakupów.
Wózek wyciągam tylko na większe zakupy na rynku, bo wtedy mam je gdzie załadować, no i na jakieś dłuższe trasy spacerowe.

Miska wozek sliczniutki....:)

U nas spacerowka caly czas w ruchu, nie przepadam jak Julka ma mi biegac kolo ulicy np..
Jednak jak jestem z nia na osiedlu to czasami sobie pocbiega:):):)

u nas wozek w uzyciu duzo bardziej niz kiedys;-) (kiedys byly momenty kiedy Laila nie cierpiala wozka tylko nosidelko:-D). sama spaceruje najchetniej w parku:tak: lub sklepach obuwniczych:laugh2:

reklama
Drogie panie, a gdybyscie mialy wybrac z tych o to :

-Xlander XA lub XT (ten z 4 kolami)
-Casualplay S4
-Mutsy Urban Rider
-Quinny Speedi Sx

Wiadomo ze xlander nowy a reszta uzywane ale albo mamy nowego fiata bravo albo uzywane audi a3, mniejsza o to..
Wozek ma byc z gondolka i potem spacerowka.
Co radzicie ?

pozdrawiam

Do góry