reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

ORYGINALNY WÓZEK CHICCO -CT 05- od SS kolorPUZZLE (372956906) - Aukcje internetowe Allegro
co sądzicie o takim na wakacje(podróż samolotem), no i szybkie wypady tu i tam?
nie znależliśmy w żadnym warszawskim sklepie, a kota w worku nie chciałam kupić, więc w sobotę pojechaliśmy do tego sklepu z aukcji i kupiliśmy taki: Wózek spacerowy VIVA Bebe Confort parasolka Wys0$ (378640761) - Aukcje internetowe Allegro
kolor OPTIC FRAMBOISE - w rzeczywistości po prostu malinowy i nie żarówa:tak::-D

reklama
Oprócz tego, ze wózek wizualnie prezentuje się bardzo dobrze, to jeszcze super sprawdził się podczas pierwszych zakupów:tak:Zgrabny, lekki, malutko miejsca zajmuje, prawie wszędzie można nim wjechać(wcześniej miałam problemy z naszym chicco 3S) i co najważniejsze Wiki się bardzo podoba;-)
Fajnie, że i wam się kobietki nasz zakup podoba:tak:

Miska, wózek który chciałam kupić właśnie..ale że go nigdzie nie mogłam zobaczyć na żywca...wiec zrezygnowałam..buuu...jest extra

Miśka, fajny wózek :tak:

Powiem Wam, że my już bardzo rzadko wyciągamy naszą parasolkę. Na podwórko chodzimy na nogach, do sklepu najczęściej też, lub z rowerkiem. Do marketów też wózka nie bierzemy, bo jeździmy tam samochodem, a w sklepie Oli chce chodzić lub czasem sadzamy ją w wózku do zakupów.
Wózek wyciągam tylko na większe zakupy na rynku, bo wtedy mam je gdzie załadować, no i na jakieś dłuższe trasy spacerowe.

Miska wozek sliczniutki....:)

U nas spacerowka caly czas w ruchu, nie przepadam jak Julka ma mi biegac kolo ulicy np..
Jednak jak jestem z nia na osiedlu to czasami sobie pocbiega:):):)

u nas wozek w uzyciu duzo bardziej niz kiedys;-) (kiedys byly momenty kiedy Laila nie cierpiala wozka tylko nosidelko:-D). sama spaceruje najchetniej w parku:tak: lub sklepach obuwniczych:laugh2:

reklama
Drogie panie, a gdybyscie mialy wybrac z tych o to :

-Xlander XA lub XT (ten z 4 kolami)
-Casualplay S4
-Mutsy Urban Rider
-Quinny Speedi Sx

Wiadomo ze xlander nowy a reszta uzywane ale albo mamy nowego fiata bravo albo uzywane audi a3, mniejsza o to..
Wozek ma byc z gondolka i potem spacerowka.
Co radzicie ?

pozdrawiam

Do góry