reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
u nas to z wózkiem jak z kulą u nogi więc nie pamiętam kiedy pstatni raz mały w nim siedział. wszędzie na nogach no a gdzieś dalej to autem i dochodzimy.

jedyny najchętniej używany wózek to sklepowy :-D

w końcu chyba ostatnia prosta z tym poważnym zakupem ha ha ha albo ten WOZEK X-LANDER XQ + GONDOLA ARCTIC wys24h 24mGW (1475686910) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy albo ten Jedo kolor 120 Wózek Jedo Fyn 4DS 2011 Special Edition (spacerówka, gondola i torba) - różne kolory. BabyTop.pl - sklep internetowy dla dzieci. Wszystko dla dziecka. Rodzice - zapraszamy! teraz muszę na żywo zobaczyć wiem wiem z granatem żaden nie ma nic wspólnego ale czerwony śpiwór będzie pasował.a granatowych fajnych nie widziałam jak są to mega ciemne żadnej jasnej wstawki.

No to karola fajnie ze sie zdecydowałaś...ja x-landera polecam, z Filipem miałam...ten co zapodałaś mi sie bardzo podoba...
ja muszę sie pochwalić, że też wózio wybrany i zamówiony...i nawet gotowy do odbioru
nasz kolor to JAVA peg-perego Peg Perego, Pliko P3 Modular System Tri-Fix - zestaw 4 w 1 gondola, spacerwka, fotelik , torba Wzki dziecice >> Uniwersalne **********

Ja miałam grube wątpliwości co do koloru, wybrałam na początku czarny w kwiaty - ale na żywo masakra, podobał mi sie jeszcze właśnie granat, ale taki bardzo ciemny jest i mąż nosem trochę kręciła...a ten kolor to w sumie przypadek - na żywo wygląda super...

to czemu tym razem nie x-lander ten to nowy model rama jest fajna zwłaszcza jak będzie spacerówka.

Mysia super kolor,mój ulubiony.
a nie przeszkadzało Ci ,że w spacerówie x-landera jest pozycja siedząca-pozycją na pół leżąco.Bo moja siostrzenica sie wkurza strasznie.

no wózki fajowne, kolorki ładne wybrałyście:tak: dobrze, że ja juz nie mam tego kłopotu i nie musze sie decydować;-)

za to zonk z moja kołyska :baffled:- jakies opóźnienia w dostawie i najdalej za 3-4 tygodnie ma byc a już powinien byc w w zeszłym tygodniu...

reklama
Mysia super kolor,mój ulubiony.
a nie przeszkadzało Ci ,że w spacerówie x-landera jest pozycja siedząca-pozycją na pół leżąco.Bo moja siostrzenica sie wkurza strasznie.

a jaki x-lander siostra ma bo modeli jest trochę i każdy się rózni nie tylko ceną ale i ramą, kołami, i pozycjami.dla mnie ten XQ jest super i może fakt pozycja oparcia nie jest pod kątem 90 stopni ale odchylenie oparcia jest naprawdę minimalne.

Do góry