reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

kwasia mi osobiście nie pasują te małe kółka w tym wózku :/ ale na szczęście to nie mi on ma pasować, a Tobie :)
martuszka moja sąsiadka ma ten wózek i sobie chwali

a my zdecydowaliśmy, że jeśli nasz poprzedni wózek uda nam się sprzedać to jednak kupimy nowy - zobaczymy w tym miesiącu. puszczę ogłoszenia i poczekamy.

reklama
Gosia B. też bym wolała żeby były większe ale jeszcze nie znalazłam wózka który by mi w 100% pasował i miał wszystko co chce :) chyba musiałabym go sama zaprojektować :) ale z tego wszystkiego ten mi się chyba najbardziej podoba.

wybierac, kupowac i chwalic sie bo lubie ogladac :)
:-):-):-):-) Cortina takie same zainteresowania mamy. jak wchodze na BB to najpierw patrze czy ktos nie napisal cos o swoim wozku albo jaki wybral :-p

u nas decyzja zapadla i wybralismy Quinny Zapp Xtra bo stelaz sie sklada do mikroskopijnych wymiarow a ja przewaznie jezdze wszedzie autem wiec na poczatku u mnie fotelik bedzie wpinany. a potem jak dziecko troche podrosnie to poloze od razu do spacerowki bo ja mozna na plasko rozlozyc. wiec mi nie przeszkadza to ze nie ma gondoli (zreszta przy dwojce poprzednich dzieci tez jej nie uzywalam).

Annaroksanaten Quinny Modd co wstawilas jak dla mnie jest to wersja Buzza tylko ze zmodyfikowana i rzeczywiscie ta spacerowka jest malutka. ale wyglad ma odjazdowy i powiem ze tez mi sie podobal. ale ja patrze w duzej mierze na to do jakich rozmiarow sie sklada wozek

Ostatnia edycja:
Zuzia ja przy mikim chciałam zappa (tylko spacerówke) bo się tak składa, ale jednak dziecko ma tam za mało miejsca jak dla mnie. a wygoda trochę ważniejsza. tutaj są te petit star zia - podobne, a jednak dziecko ma dużo więcej miejsca

:-):-):-):-) Cortina takie same zainteresowania mamy. jak wchodze na BB to najpierw patrze czy ktos nie napisal cos o swoim wozku albo jaki wybral :-p

u nas decyzja zapadla i wybralismy Quinny Zapp Xtra bo stelaz sie sklada do mikroskopijnych wymiarow a ja przewaznie jezdze wszedzie autem wiec na poczatku u mnie fotelik bedzie wpinany. a potem jak dziecko troche podrosnie to poloze od razu do spacerowki bo ja mozna na plasko rozlozyc. wiec mi nie przeszkadza to ze nie ma gondoli (zreszta przy dwojce poprzednich dzieci tez jej nie uzywalam).

Annaroksanaten Quinny Modd co wstawilas jak dla mnie jest to wersja Buzza tylko ze zmodyfikowana i rzeczywiscie ta spacerowka jest malutka. ale wyglad ma odjazdowy i powiem ze tez mi sie podobal. ale ja patrze w duzej mierze na to do jakich rozmiarow sie sklada wozek

Zuza ja cie uwielbiam ! za ta zylke wozkowa co masz kupilam/sprzedalam jakbym o sobie czytala hahaha :-D
zapp mi sie podoba bardzo bardzo :-) juz mysle o nim jako o wozku do samochodu ;-) jak maly bedzie taki tuptajacy to pewnie zapragne zmienic wozek :rofl2:

ja też tak tu zaglądam i podglądam jakie wózki kupujecie, my się jeszcze poważnie nad tym nie zastanawialiśmy, dlatego na razie chłonę wszelkie 'nowiny' w tym temacie a niedługo mam nadzieję będę je 'przetrawiać' ;)póki co zdecydowanie wózek 2w1 czyli gondolka+spacerówka, bo fotelik mamy ;)

Hejka:)
Jakiś czas temu już pisałam w tym wątku, nie chcę też powielać tematu.

Też już mam swoje typy odnośnie wózeczka i chciałam zapytać o wasze opinie.

A więc:)

http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol -1441-Corvet-Gondola-Genua-Black-Sea-Spring-NOWOSC-.html
albo ten:
Wózek wielofunkcyjny Knorr Baby Volan Black

Hehe, a tu mój as w rękawie nad którymi się zastanawiam mocno, czy nie dołożyć tych 400 PLN.

wózek wielofunkcyjny Knorr Baby MONACO sahara

Wiadomo gusty są różne, ale akurat te mi wpadły w oko, no;)

Do wydania około 1000-1500, ale w razie ciekawej propozycji mogę ewentualnie dołożyć do 500 PLN.

Pozdrawiam przyszłe mamy.

reklama
Hejka:)
Jakiś czas temu już pisałam w tym wątku, nie chcę też powielać tematu.

Też już mam swoje typy odnośnie wózeczka i chciałam zapytać o wasze opinie.

A więc:)

http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol -1441-Corvet-Gondola-Genua-Black-Sea-Spring-NOWOSC-.html
albo ten:
Wózek wielofunkcyjny Knorr Baby Volan Black

Hehe, a tu mój as w rękawie nad którymi się zastanawiam mocno, czy nie dołożyć tych 400 PLN.

wózek wielofunkcyjny Knorr Baby MONACO sahara

Wiadomo gusty są różne, ale akurat te mi wpadły w oko, no;)

Do wydania około 1000-1500, ale w razie ciekawej propozycji mogę ewentualnie dołożyć do 500 PLN.

Pozdrawiam przyszłe mamy.

masz napisanych 5 postow z czego w 3 piszesz o wozkach Knorr :confused: juz na forum byly posty jednej uzytkowniczki ktora tez pisala o wozkach tej firmy. czyzby jakas reklama ?

Do góry