reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

reklama
Cortina ale Loola jest z jedną rączką. są dwie wersje, jedna to jest po prostu Loola i ona jest w dwiema rączkami - co też mi się nie podobało i jest Loola UP i to jest z jedną rączką i taką kupiłam :-)

wizualnie fajna loola, ale ja bym się nie skusiła ze względu na kółka jednak. no ale każdy wybiera co mu się podoba.
ja mam stary wózek, który mi się już nie podoba (choć w stanie idealnym i spisał się super przy Mikołaju) i jakoś przeżyje te pierwsze miesiące hehe ważne, że dla małego wygodny. a mamie się po prostu znudził i tyle :-D

Gridka tez uwazam ze Loola to dobry wybor i bedziesz z niej zadowolona bo ja mialam ja przy Maji tylko ze z dwoma raczkami a teraz wybralabym z jedna.
aaa tak poza tym dlaczego w pl kupywalas a nie na ebayu???? skoro jestes w Irlandii? powiem Ci ze na ebayu sa nizsze ceny.

Cortina ale Loola jest z jedną rączką. są dwie wersje, jedna to jest po prostu Loola i ona jest w dwiema rączkami - co też mi się nie podobało i jest Loola UP i to jest z jedną rączką i taką kupiłam :-)

wiem wiem ale w sklepie i na magazynie nie mieli, a promocja byla tylko na to co na stanie maja :)
wiec wybor padla na BC Elea :)

a fotelik kupilas BC creatis fix ?
jaki kolor woza wybraliscie ?

Zuzia24 - szukałam na ebayu ale za bardzo nie było, były tylko spacerówki z fotelikiem, bez gondoli, albo używane, a ja chciałam jednak nowy, żebym nie mogła narzekać. kupiłam na allegro, ale Pani jest w Anglii, więc z Anglii dostanę, a nie kosztował fortuny bo tylko 950zł, więc z tego co szukałam i czytałam to i tak okazja.

Gosia B. - mi też na początku te kółka nie pasowały, ale stwierdziłam, że po wertepach tu jeździć nie będę, a zależy mi na tym, żeby był lekki i mało miejsca zajmował. Oglądałam wózki w Smyths'ie to wszystkie z tymi dużymi kółkami takie strasznie ciężkie były, więc postawiłam na wygodę, mam nadzieję, że nie będę żałować.

Cortina - kolor mamy Tango Red, a fotelik dzisiaj w normalnym sklepie kupiłam Maxi Cosi Cabriofix - waga 0-13, zdecydowaliśmy się na ten po obejrzeniu i przeczytaniu wszystkich opinni i testów. Dostał ocene 5 na 5, więc bardzo dobry fotelik, no i da sie go ewentualnie zamontować w wózku, ale ja nie mam zamiaru tak katować maleństwa :szok:

Gnidka ja do mojego wozka dokupilam Creatis fix z baza, baza to podstawa u mnie bo niecierpie motania fotelika w pasy samochodowe :baffled:

moja przyjjaciolka w ciazy i ogladamy wozki bo ona jescze nie wie jaki chce, ten fajny ktos ma Jedo ?
242-freeline.jpg

Poli kolorek śliczny, mi się bardzo podobają wózki w odcieniach zieleni, ale ten to taki bliżej nieokreślony :-) pewnie jak każdy jasny jest bardziej narażony na zabrudzenia.

reklama
Do góry