reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

mozna zlozyc z siedziskiem :) ale jak sie sklada bez siedziska stelaz to jest on mniejszy :) mi zalezy na mini rozmiarach bo niestety moj samochod ma maly bagaznik :( wiec gabarryty stelaza tez mialy znaczenie :) najbadziej podba mi sie gondola :)
spacerowka jak jest rozlozona na plasko i nie ma spiwora to kiepsko zabudowana na zime, ale wozek kupilam w nprawde okazjyjnej cenie wiec jak nie sprawdzi sie to sprzedam i kupie cos innego :)
mam tez do kompletu fotelik creatis z baza, dla tych co duzo jezdza samochodem rewalacja miec baze uwazam :)

reklama
można dostać metliku w głowie od tych wózków))jednego nia jestem pewna ,że kupie podwójny ale juz następnego mysle eeeeee nie pojedynczy z dostawka...........no i badz tu madra:-D

Ksiądz co do phil and teds polecam są mega fajne i wygodne a do tego łatwo dokupić do nich części na ebayu też myślałam nad podwójnym ale Wiki już nie za bardzo by chciała w takim jeździć bo ma parasolke swoją i kupie zaczep do ram ,żeby tylko wózki złączyć :)

Mój mąż spędził cały wczorajszy wieczór i dzisiejsze dopołudnie, na szukaniu własciwego wózka. On lubi czytać o szukać byle nie kupić jakiegoś szajsu, no i padło na Bebe Confort Loola. Troche drogi, bo na allegro jest za prawie 1800zł, a chcemy 3 w 1. Dlaczego ten wybór? Bo jest lekki i zajmuje mało miejsca, a my bardzo dużo przemieszczamy się samochodem, więc to była podstawa... no i musi być 3 w 1 bo potrzebujemy fotelik samochodowy - nie zlinczujcie mnie, ja i tak kupię osobno jeszcze fotelik, chodzi tu tylko głównie o to, że na chrzciny będziemy lecieć do Polski, tam będziemy mieli udostępniony samochód, ale bez sensu, żeby tam jeszcze specjalnie na te kilka dni kupować fotelik, a pożyczyc nie mam od kogo, więc wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie. No i przez pierwszy okres będzie to jednak wygodniejsze, a jak dzidzia podrośnie troche to się kupi nowy fotelik, z resztą w Irlandii bez przerwy pada, więc spacerki z dzieckiem będą na prawdę mocno ograniczone...

gnidka mnie to nawet ten irlandzki deszcz nie straszy już. w domu bym ześwirowała i deszcz czy nie deszcz to na dwór wyjść trzeba :-D
co do wózka to jak właśnie tylko na jakiś wyjazd to z fotelikiem ok skoro na stałe kupujecie lepszy więc nikt cię za to nie zlinczuje. gdybym w Pl nie miała od kogo pożyczyć też bym tak zrobiła, a że mam to nie mam wózka 3w1 i przy nim zostajemy

aaaa tak w ogóle zapraszamy na główny. napisz nam co nieco o sobie i się rozgość :-D

główny w sensie tu: https://www.babyboom.pl/forum/luty-2013-f465/luty-2013-a-59035/index396.html ???
kurde wyszłam na zołzę, bo sie nie przedstawiłam :p Gosia, skoro Ty też w Irlandii, to mogłabym Ci pare pytań zadać? Bo ceny tutejsze mnie przerażają, a z drugiej strony tak wszystko z Polski zamawiać to też lipa, nie mówię tu o drobiazgach, ale o takich rzeczach, które nawet z wysyłką wychodza taniej...

dopisek:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! kupiłam przed chwilą wózek!! ale inny... Bebe Comfort Loola Up ale 2 w 1 spacerówka z gondolą. :-) zdecydowaliśmy, że bez sensu płacić za ten śmieszny fotelik samochodowy, którego i tak bez sensu używać, kupimy normalny do tego fotelik, taki jaki powinien być a w Polsce wypozyczymy fotelik z wypożyczalni na te 2 tygodnie :-) jeszcze trafiła mi się okazja z tym wózkiem, bo była ostatnia sztuka i cena wynosiła 950zł za kompletnie nowy wózeczek :-D normalnie mam takiego farta, że hej... :-D

Ostatnia edycja:
Ksiądz co do phil and teds polecam są mega fajne i wygodne a do tego łatwo dokupić do nich części na ebayu też myślałam nad podwójnym ale Wiki już nie za bardzo by chciała w takim jeździć bo ma parasolke swoją i kupie zaczep do ram ,żeby tylko wózki złączyć :)
ja z takim łącznikiem to wózkami po schodach bym nie zjechała no i nie miałabym gdzie trzymać 2 wózków ale pewnie jest to tańsze rozwiązanie niż kupno podwójnego wózka

reklama
Gnidka loola fajna ja mialam wybor miedzy nia a Elea, wygrala elea z racji pelnej raczki :) Loola byla tylko z rogami a mi sie nie wygodnie prowadzi wozki z 2 raczkami, ale jest sliczna ! :)

Do góry