reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

reklama
W końcu "jakiś" wózek mi się spodobał a oto on - WÓZEK 3w1 IMPLAST BOLDER SD ECOLINE MEGA GRATISY (2624578992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cena mi tylko nie pasuje :) ale używany do 1000 zł spokojnie kupie. Muszę go jeszcze tylko gdzieś wyrwać na żywo ale ogólnie stelaż lekki, koła mi odpowiadają bo są duże i pompowane, gondola sztywna, wszystko można zdjąć do prania, fotelik z adapterem, spacerówka kubełkowa, kolor Coral chyba chociaż ten niebiesko zielony taki wesoły jest, ale wolałabym coś szarego, kremowego... no cóż czerwienią się zadowolę :) bardzo bardzo mi odpowiada tylko ta cena paskudna...

Cortina mi też się podobają takie stonowane barwy. Niestety musiałam się ograniczyć finansowo i te wózeczki były najlepsze w tym przedziale cenowym. Starałam się wybrać najmniej pstrokaty ale taki który by się tacie podobał.

W końcu "jakiś" wózek mi się spodobał a oto on - WÓZEK 3w1 IMPLAST BOLDER SD ECOLINE MEGA GRATISY (2624578992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cena mi tylko nie pasuje :) ale używany do 1000 zł spokojnie kupie. Muszę go jeszcze tylko gdzieś wyrwać na żywo ale ogólnie stelaż lekki, koła mi odpowiadają bo są duże i pompowane, gondola sztywna, wszystko można zdjąć do prania, fotelik z adapterem, spacerówka kubełkowa, kolor Coral chyba chociaż ten niebiesko zielony taki wesoły jest, ale wolałabym coś szarego, kremowego... no cóż czerwienią się zadowolę :) bardzo bardzo mi odpowiada tylko ta cena paskudna...
to nie jest kubelkowe siedzisko, normalnie sie rozklada :)
stelaz wazy prawie 10kg z kolami ja go do cinqcento pakowalam, mialam implasta dla Mai :) byl fajny ale wielki po zlozeniu :)

to nie jest kubelkowe siedzisko, normalnie sie rozklada :)
stelaz wazy prawie 10kg z kolami ja go do cinqcento pakowalam, mialam implasta dla Mai :) byl fajny ale wielki po zlozeniu :)

Chodziło mi że takie trójkątne na dole przy spacerówce ma :)
No wlaśnie czytałam że gondola bardzo duża ale to akurat plus :)
Stelaż nie najgorzej bo są i takie co po 15 kg ważą :) I fajnie wiedzieć że do małego auta się zmieści :) My mamy co prawda trochę większy niż Twój ale i tak ograniczone pole manewru więc tym bardziej mnie pocieszyłaś :) Ale nie ma tendencji wywrotnej? I powiedz mi jeszcze coś o materiale łatwo się go czyści? Bo mój pierwszy wózek był tandetny pod tym względem miał taki pokratkowany materiał i tych krateczek się nie dało czyścić...

Deizzi czyscil sie rewelacyjnie bo wszytsko rozbieralo sie do prania (pralam w pralce) nawet budka ! wywrotny nie byl bo to ciezki woz :) jedyne co teraz widze w implastach i moj tez na to cierpial to tylnie kola po jakims czasie sie skrzywiaja do srodka ja to akurat reklamowalam 2 razy ;)

moj Bebe Conforcik sklada sie pieknie wchdozi mi do bagaznika fokusa razem ze spacerowka lub gondola :szok: no ale nie ma pompowanych kol, cos za cos ;)

deizzi bardzo fajny ten wózek. U nas po wiosce jexdzi taki własnie zielono turkusowy.

Mam do was pytanie dziewuszki- otusz moi rodzice jak juz wiecie kupują dla naszego malca wózek głęboki, ale jak juz sie o tym dowiedzieli teściowie to nie chcą być gorsi i chcą kupić spacerówkę. Okazało się że jak kupimy je oba na raz to dostaniemy niebotyczny upust w sklepie a że mam gdzie przetrzymać ten wózek to podjęliśmy decyzję że kupimy oba od razu. Wybrałam zatem spacerówkę:

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: PLIKO Switch EASY DRIVE Completo 2012 wózek spacerowy

kolor iris
Co sadzicie?

reklama
ja mam osobiste doswiadczenia z implastem, bebe confort i graco wiec w sprawie peg perego sie nie wypowiadam ;-) z wygladu ok ale wiadomo wyglad to nie wszytsko ;-)

Do góry