reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

reklama
sylwia bardzo mi się ten wózek spodobał - aż mężowi pokazałam hehe w sumie to cena za taki wózio fajna bo ja bym 2000 za pierwszy wózek nie dała.
szkoda, że my pewnie pozostaniemy przy tym co mamy :/ no nic - pierwsze miesiące przeżyjemy bo i tak spacerówki z tego wózka nie używam bo za ciężki więc szybko pójdzie dziecko do lżejszego wózka

Zuzia a jak ci sie po sniegu jezdzilo loola ???
mi sie ona strasznie podba tylko te malusie koleczka ... :sorry2:
jaki model mutsy mialas ?

u mnie wazny jest stelaz wozkem musi sie dobrze skladac bo ja duzo samochodem jezdze narazie nr 1 jest musty 4 rider chociaz dzis x-lander xq mi sie rzucil w oko :)
mialam mutsy urban rider- bardzo ladny, dobrze sie prowadzil ale troche za duzy jak dla mnie. a Loola szczerze mowiac nie jezdzilam po sniegu bo w UK go poprostu nie ma :cool2: a Maja urodzila sie w lutym wiec juz wiosna byla prawie a kolka tak naprawde nie sa az takie male jak na parasolke ale malo miejsca zajmuje w bagazniku i szybko sie ja sklada i rozklada a mi tez zalezalo na tym aby mozna bylo sam fotelik wpiac do stelarza bez siedziska. wiec ja polecam a ja ze jestem milosniczka wozkow :blink: to tym razem chcialabym wyprobowac cos innego

Wiecie co do wózków to ja miałam ten wielki gabarytami polaka i wcale zadowolona nie byłam bo Wiki skończyła pół roku i musiałam kupić ore bo bałam się ją wozić w tym olbrzymie był ciężki i nieporęczny ale już go sprzedałam :)
później kupiłam zwykłą parasolke w mp i zadowolona jestem zjerzdża po schodach sama lekko się prowadzi i żadnych problemów z nią nie mam :)
Ten tandem na zdjęciach fajny ale wydaje mi się taki zbyt fikuśny ;D

No troche mnie poniolslo o to dopiero polowa ciazy a ja juz woz w domu mam :sorry2: ale byla mega okazja bo wyprzedaja wozki Bebe Confort u nas w sklepie i zakupilam model ELEA.
Chcialam Musty ale Elea trafila sie w super cenie wiec jakos musty przeboleje ;-)

Zuzia on pieknie sklada sie do samochodu hehe :-D

reklama
fajny wozek, juz sobie obejrzalam na youtubie filmik a powiedz mi czy przy skladaniu go trzeba sciagac siedzisko czy mozna tez zlozyc razem? bo na filmiku pani sciagnela najpierw siedzisko a potem stelarz zlozyla

Do góry