reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

kasiadz szukałam na necie tych wózków o których pisałaś, ale ceny mnie powaliły:sorry2: chyba żeby szukać jakiegoś uzywanego...
Deizzi a pamiętasz jakiej firmy były te co widziałaś u siebie w sklepie?

Nie nie pamiętam... to była jakas niemiecka firma... mają sklep na allegro ale tego akurat wystawionego nie mają...

reklama
kasiadz szukałam na necie tych wózków o których pisałaś, ale ceny mnie powaliły:sorry2: chyba żeby szukać jakiegoś uzywanego...
Deizzi a pamiętasz jakiej firmy były te co widziałaś u siebie w sklepie?
te nie są aż tak tragicznie drogie ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Phil&Teds CLASSIC podwójny wózek spacerowy + Cocoon + fotelik samochodowy

MAXI COSI do wyboru
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Phil&Teds CLASSIC wózek dla noworodka i starszaka
ja jak pisałam jeśli już nastawiam się na używkę, ale prawdę mówiąc to żałuję że jak byłam w pierwszej ciaży to nie myślałam o tym że z kolejną nie będę długo czekała, bo wtedy od razu kupiłabym ten wózek i to nowy (bo teście płacili:))

dziewczyny szukające podwójnych wózków - moje koleżanki polecają takie coś
City_Select_Mix.jpg

BABY JOGGER WÓZEK SPACEROWY CITY SELECT + GONDOLA (2566043995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

widziałam go i jak na podwójny to bardzo zgrabny i mieści się do windy :-)

Szwagierka kupiła taki wózek i jest na prawdę z niego zadowolona. Tym bardziej, że jest wielofunkcyjny, ma go jako fotelik do samochodu i jeszcze siedzisko do spacerówki można zrobić z gondoli.

mi sie podobaja takie ''duze'' wozki ale sama bym nie kupila bo z doswiadczenia wiem ze po ok 8 miesiacach zaczelabym rozgladac sie za czyms malym i lzejszym. mialam przy Zuzi taki duzy wozek Mutsy i pomimo ze fajny i funkcjonalny ale bardzo ciezki. z Maja mialam Bebe Comfort Loola i bardzo go lubilam.
mi strasznie sie podobaja Bugaboo Cameleon ale chyba go nie kupie ze wzgledu na to ze ja wszedzie jezdze przewaznie samochodem i juz pewnie po tygodniu wkurzyloby mnie skladanie, wkladanie go do bagaznika, wyciaganie i rozkladanie bo nalezy on do wiekszych wozkow. i chyba zapoluje na Bugaboo ale Bee lub Bebe Comfort Streety. jeszcze sama nie wiem do konca co wybiore ale jeszcze mam czas a temet wozkow strasznie mnie wciaga i interesuje.

reklama
Zuzia a jak ci sie po sniegu jezdzilo loola ???
mi sie ona strasznie podba tylko te malusie koleczka ... :sorry2:
jaki model mutsy mialas ?

u mnie wazny jest stelaz wozkem musi sie dobrze skladac bo ja duzo samochodem jezdze narazie nr 1 jest musty 4 rider chociaz dzis x-lander xq mi sie rzucil w oko :)

Do góry