reklama
Jak na razie to ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: X-lander XA wózek głęboko-spacerowy gwarancja 3 lata - Door to Door! znajoma ma i jest zadowolona.
Cortina
Fanka BB :)
Jak na razie to ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: X-lander XA wózek głęboko-spacerowy gwarancja 3 lata - Door to Door! znajoma ma i jest zadowolona.
fajny jeden z moich licznych typow ale martwi mnie ze spacerowka tylko przodem do kierunku jazdy
eve19
Mama Wiki i Simona
Wiecie co do wózka to ja bym zaryzykowała i poszukałabym na waszym miejscu komisu jakiegoś dziecięcego gdzie można iść zobaczyć sprawdzić i ceny też są małe mi się podobają na łódźkim komisie mają strone internetową naprawde polecam ich
KOMIS dzieci
KOMIS dzieci
kwasia
A ten wózek co polecam (Delti Cat) ma możliwość zamontowania spacerówki zarówno przodem jak tyłem do kierunku jazdy więc dalej bardzo polecam
A co do folii przeciwdeszczowej to do gondoli fakt trzeba by dokupić ale do spacerówki jest ekstra rozwiązanie. Jest ona wmontowana w podnóżku spacerówki w taki sposób:
Zobacz załącznik 494107
Genialnie jak dla mnie bo nigdy jej nie zapomnimy
A co do folii przeciwdeszczowej to do gondoli fakt trzeba by dokupić ale do spacerówki jest ekstra rozwiązanie. Jest ona wmontowana w podnóżku spacerówki w taki sposób:
Zobacz załącznik 494107
Genialnie jak dla mnie bo nigdy jej nie zapomnimy
Ostatnia edycja:
kasiadz
a ja tma jestem przeciwnikiem folii bo to tak jak bym się sama w folię zawinęła, przeciez to dziecko się tam zaparzy. Teraz wózki są robione z takich materiałów w które woda nie wchłania, no chyba że się cały dzień na deszczu stoi. Ja folii nie używałam i nie mam zamiaru
anioleczek12341
cortina co do wózków tako- są po prostu z najgorszych chinskich materiałów a staranność ich wykonania też pozostawia wiele do życzenia zarówno jesli chodzi o materiał jak i o stelaże. ze stelażami mają bardzo dużo reklamacji
reklama
Cortina
wiekszosc wozkow tak jak juz pisalam ma elementy robione malymi chinskimi raczkamicortina co do wózków tako- są po prostu z najgorszych chinskich materiałów a staranność ich wykonania też pozostawia wiele do życzenia zarówno jesli chodzi o materiał jak i o stelaże. ze stelażami mają bardzo dużo reklamacji
m.in x lander produkcji polskiej
Podziel się: