reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

Pan sprzedawca mówił ze każdy Evo taki klekot :( a tapicerka sztuczna latem lipa :| no i kiepska budka w spacerówce :|

reklama
Wiecie co do wózka to ja bym zaryzykowała i poszukałabym na waszym miejscu komisu jakiegoś dziecięcego gdzie można iść zobaczyć sprawdzić i ceny też są małe mi się podobają na łódźkim komisie mają strone internetową naprawde polecam ich
KOMIS dzieci

A ten wózek co polecam (Delti Cat) ma możliwość zamontowania spacerówki zarówno przodem jak tyłem do kierunku jazdy :) więc dalej bardzo polecam :)

A co do folii przeciwdeszczowej to do gondoli fakt trzeba by dokupić ale do spacerówki jest ekstra rozwiązanie. Jest ona wmontowana w podnóżku spacerówki w taki sposób:

Zobacz załącznik 494107

Genialnie jak dla mnie bo nigdy jej nie zapomnimy :)

Ostatnia edycja:
a ja tma jestem przeciwnikiem folii bo to tak jak bym się sama w folię zawinęła, przeciez to dziecko się tam zaparzy. Teraz wózki są robione z takich materiałów w które woda nie wchłania, no chyba że się cały dzień na deszczu stoi. Ja folii nie używałam i nie mam zamiaru:tak:

cortina co do wózków tako- są po prostu z najgorszych chinskich materiałów a staranność ich wykonania też pozostawia wiele do życzenia zarówno jesli chodzi o materiał jak i o stelaże. ze stelażami mają bardzo dużo reklamacji

reklama
cortina co do wózków tako- są po prostu z najgorszych chinskich materiałów a staranność ich wykonania też pozostawia wiele do życzenia zarówno jesli chodzi o materiał jak i o stelaże. ze stelażami mają bardzo dużo reklamacji
wiekszosc wozkow tak jak juz pisalam ma elementy robione malymi chinskimi raczkami ;)
m.in x lander produkcji polskiej :dry:

Do góry