reklama
Cortina
Fanka BB :)
zaczelam myslesc o implascie wczoraj wieczorem
Wózek Implast BOLDER SD 2012 2w1 + BON gratis (2582491740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bo wymyslilam ze moze kupic cos tanszego niz mutsy i pozniej jakas fajna spacerowke
boje sie ze wtopie 3 tysiaki w wozek a pozniej zamaze o jakims innym, mam slabosc do wozkow
a x landera XA ktora ma ? bo wiem ze ktoras lutowka ma nie przeszkadza wam to ze w nim dziecko tylko przodem do kierunku jazdy ? ta buda wileka ze mozna dzieciaczka oslonic przed wiatrem ?
jeszcze tego cena mi sie podba
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: TRANSPORTER wózek głęboko-spacerowy
tylko ze tez wylacznie przodem spacerowka
Wózek Implast BOLDER SD 2012 2w1 + BON gratis (2582491740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bo wymyslilam ze moze kupic cos tanszego niz mutsy i pozniej jakas fajna spacerowke
boje sie ze wtopie 3 tysiaki w wozek a pozniej zamaze o jakims innym, mam slabosc do wozkow
a x landera XA ktora ma ? bo wiem ze ktoras lutowka ma nie przeszkadza wam to ze w nim dziecko tylko przodem do kierunku jazdy ? ta buda wileka ze mozna dzieciaczka oslonic przed wiatrem ?
jeszcze tego cena mi sie podba
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: TRANSPORTER wózek głęboko-spacerowy
tylko ze tez wylacznie przodem spacerowka
cortina prawdopodobnie zamarzysz o małej lekkiej spacerówce tyle wiem z doświadczenia i dlatego ja bym w życiu nie dała 3 tys za wózek... dla mnie wystarczy tańszy głęboki bo spacerówke i tak kupowaliśmy bo już wielkiego, ciężkiego gó..na miałam dosyć
Cortina
cortina prawdopodobnie zamarzysz o małej lekkiej spacerówce tyle wiem z doświadczenia i dlatego ja bym w życiu nie dała 3 tys za wózek... dla mnie wystarczy tańszy głęboki bo spacerówke i tak kupowaliśmy bo już wielkiego, ciężkiego gó..na miałam dosyć
wiesz gosia sama juz nie wiem Przy Mai mialam wozek 2 funkcyjny wielki ciezki ale dla dziecka super wygodny, kupilam raz parasolke Bebe confort ale zle mi sie prowad zilo 2 raczki sprzedalam i kupilam graco ale w porownaniu do czolgu konfort jazdy taki se i w gruncie rzeczy wielki czolg byl nr 1
wiec sama juz nie wiem a maz nie ulatwia sprawy bo jemu to obojetne
cortina ja szukając spacerówki nie chciałam parasolki i koniecznie chciałam mieć jedną rączkę w całości bo o wiele wygodniej, ale w miarę mały po złożeniu i przede wszystkim lekki. i idzie takie poszukać. ja kupiłam tani polski wózek spacerowy bo mi szkoda było lepszego jak tak dużo lataliśmy i jestem bardzo zadowolona. ale też patrzyłam na szerokość, żeby dziecko miało miejsce itd. mały uwielbia ten wózek. jak kiedyś chciałam gdzieś ten ciężki zabrać to już w nim siedzieć nie chciał
ja kupiłam slapi z x-baby. opinie miał kiepskie, ale ja się bałam, że w samolocie mi szybko go zniszczą więc chciałam tani, żeby w razie czego kupić następny hehe i tu moje pozytywne zaskoczenie - przeżył już kilka podróży, jest lekki, fajnie się go prowadzi i nic złego z nim nam się nie dzieje. ale powiem, że w tej chwili kupiłabym espiro magic bo jest mniejszy po złożeniu. no ale najważniejsze, że slapi mieści mi sie do yarisa i do bagażnika, i przed przednie siedzenie w razie czego.
eve19
Mama Wiki i Simona
Widze ,że temat wózkowy prowadzony
My już kupiliśmy wózek ,musieliśmy bo po Wiki sprzedaliśmy zresztą był ciężki i sama na zakupy nim nie wychodziłam
Mamy teraz haucka infinity kupiliśmy używany ale grunt ,że jest lekki ma mocowany fotelik do ramy i sama z dzieciakami na luzie wyjde
Co do wózków bliźniaczych ja nie polecam tych co są dzieci obok siebie prowadzić się ich nie da zupełnie lepsze są tandemy typu Britax B -Dual ciekawe lekkie i sprawne sama się przymierzałam do tandemu ,żeby Wiki wozić ale stwierdziłam ,że jak chodzi to niech chodzi pieszo
My już kupiliśmy wózek ,musieliśmy bo po Wiki sprzedaliśmy zresztą był ciężki i sama na zakupy nim nie wychodziłam
Mamy teraz haucka infinity kupiliśmy używany ale grunt ,że jest lekki ma mocowany fotelik do ramy i sama z dzieciakami na luzie wyjde
Co do wózków bliźniaczych ja nie polecam tych co są dzieci obok siebie prowadzić się ich nie da zupełnie lepsze są tandemy typu Britax B -Dual ciekawe lekkie i sprawne sama się przymierzałam do tandemu ,żeby Wiki wozić ale stwierdziłam ,że jak chodzi to niech chodzi pieszo
Cortina
bylam w sklepie wozkowym i jestem zalamana !!!
moja milosc MUTSY EVO jest do bani ! plytka spacerowka, raczka dziwne luzy ma, tapicerka sliska
wszystkie wozki prawie MADE IN CHINA ! nawet te "polskie" wozki w wiekszosci robia male chinskie raczki
buuu !
musze szukac innego nr 1 !
moja milosc MUTSY EVO jest do bani ! plytka spacerowka, raczka dziwne luzy ma, tapicerka sliska
wszystkie wozki prawie MADE IN CHINA ! nawet te "polskie" wozki w wiekszosci robia male chinskie raczki
buuu !
musze szukac innego nr 1 !
reklama
Podziel się: