reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

baby jogger ma fajny podwójny wózek. tyle, że drogi, ale wiem, że do windy się dziewczyny z nim mieszczą i dzieciaczki są trochę wyżej. jak poszukam jaki model to wam wkleję

reklama
zaczelam myslesc o implascie wczoraj wieczorem :-D
Wózek Implast BOLDER SD 2012 2w1 + BON gratis (2582491740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bo wymyslilam ze moze kupic cos tanszego niz mutsy i pozniej jakas fajna spacerowke :confused:
boje sie ze wtopie 3 tysiaki w wozek a pozniej zamaze o jakims innym, mam slabosc do wozkow :dry:

a x landera XA ktora ma ? bo wiem ze ktoras lutowka ma :-pnie przeszkadza wam to ze w nim dziecko tylko przodem do kierunku jazdy ? ta buda wileka ze mozna dzieciaczka oslonic przed wiatrem ?
jeszcze tego cena mi sie podba
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: TRANSPORTER wózek głęboko-spacerowy
tylko ze tez wylacznie przodem spacerowka :confused:

cortina prawdopodobnie zamarzysz o małej lekkiej spacerówce :-D tyle wiem z doświadczenia i dlatego ja bym w życiu nie dała 3 tys za wózek... dla mnie wystarczy tańszy głęboki bo spacerówke i tak kupowaliśmy bo już wielkiego, ciężkiego gó..na miałam dosyć :-D

cortina prawdopodobnie zamarzysz o małej lekkiej spacerówce :-D tyle wiem z doświadczenia i dlatego ja bym w życiu nie dała 3 tys za wózek... dla mnie wystarczy tańszy głęboki bo spacerówke i tak kupowaliśmy bo już wielkiego, ciężkiego gó..na miałam dosyć :-D

wiesz gosia sama juz nie wiem :confused: Przy Mai mialam wozek 2 funkcyjny wielki ciezki ale dla dziecka super wygodny, kupilam raz parasolke Bebe confort ale zle mi sie prowad zilo 2 raczki sprzedalam i kupilam graco ale w porownaniu do czolgu konfort jazdy taki se i w gruncie rzeczy wielki czolg byl nr 1 :-D
wiec sama juz nie wiem a maz nie ulatwia sprawy bo jemu to obojetne :dry:

cortina ja szukając spacerówki nie chciałam parasolki i koniecznie chciałam mieć jedną rączkę w całości bo o wiele wygodniej, ale w miarę mały po złożeniu i przede wszystkim lekki. i idzie takie poszukać. ja kupiłam tani polski wózek spacerowy bo mi szkoda było lepszego jak tak dużo lataliśmy i jestem bardzo zadowolona. ale też patrzyłam na szerokość, żeby dziecko miało miejsce itd. mały uwielbia ten wózek. jak kiedyś chciałam gdzieś ten ciężki zabrać to już w nim siedzieć nie chciał

ja kupiłam slapi z x-baby. opinie miał kiepskie, ale ja się bałam, że w samolocie mi szybko go zniszczą więc chciałam tani, żeby w razie czego kupić następny hehe i tu moje pozytywne zaskoczenie - przeżył już kilka podróży, jest lekki, fajnie się go prowadzi i nic złego z nim nam się nie dzieje. ale powiem, że w tej chwili kupiłabym espiro magic bo jest mniejszy po złożeniu. no ale najważniejsze, że slapi mieści mi sie do yarisa i do bagażnika, i przed przednie siedzenie w razie czego.

Widze ,że temat wózkowy prowadzony :)
My już kupiliśmy wózek ,musieliśmy bo po Wiki sprzedaliśmy zresztą był ciężki i sama na zakupy nim nie wychodziłam :)
Mamy teraz haucka infinity kupiliśmy używany ale grunt ,że jest lekki ma mocowany fotelik do ramy i sama z dzieciakami na luzie wyjde :)
Co do wózków bliźniaczych ja nie polecam tych co są dzieci obok siebie prowadzić się ich nie da zupełnie lepsze są tandemy typu Britax B -Dual ciekawe lekkie i sprawne sama się przymierzałam do tandemu ,żeby Wiki wozić ale stwierdziłam ,że jak chodzi to niech chodzi pieszo :)

bylam w sklepie wozkowym i jestem zalamana !!!
moja milosc MUTSY EVO jest do bani ! plytka spacerowka, raczka dziwne luzy ma, tapicerka sliska :(
wszystkie wozki prawie MADE IN CHINA ! nawet te "polskie" wozki w wiekszosci robia male chinskie raczki :(
buuu !
musze szukac innego nr 1 !

reklama
Cortina a może ten model był już trochę po przejściach, wystawowy dlatego luzy na rączce? A śliska tapicerka to masz na myśli w środku, że wszystko się będzie przesuwać?

Do góry