reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki poród ??

reklama
NO nigdy nic nie wiadomo a jeśli popsuły sie USG lekarzom i mamy 3,4,5,6,7,8,9, raczki ?????????????????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

no cóż mój najwyżej będzie mnie porównywał z klaczą ;)

a co do miejsc porodów zwierząt to mojej koleżanki kotka kociła się jej w łóżku też lubię zwierzątka ale na mojej kołderce fuuuuuu

agao
potwierdzam słowa Twojej koleżanki, moja kotka nie dość że w łóżku chciała się kocić to jeszcze pod kołdrą ale zorientowałam się, że coś jest mokro i pokazałam jej przygotowane pudełeczko, poszła do niego ale jak wychodziałam z pokoju to mnie wołała, więc zostałam póki nie urodziła 2 a potem została sama. Swoją drogą to kotka Twojej koleżanki musi być bardzo jej oddana i przywiązana emocjonalnie bo zazwyczaj kotki nie rodzą przy ludziach. Pozdrowienia dla koleżanki i jej kotki.

no właśnie to tak jest jedni wolą pieski inni kotki, ja to zdecydowana kociara chociaż na podwórku bernardyn.

przeczytałam te burzliwe dyskusje od str 13 i jestem w lekkim szoku

Mirka kuzynka jest za cc jej się nie dziwię bo miała bliźniaki z zapłodnienia in vitro i liczne przeboje po drodze

moja kumpela urodziła wcześniaczka bo poziom wód się jej gwałtownie zmniejszył i nie chcieli żeby się poddudsił jest bardzo zadowolona i powiezdziała że kolejny poród konieznie cc

Mirka siostra rodziła w wodzie i kolejne też tak chce bo ją nie boląło bardzo

moja kuzynka w listopadzie błagała o cesarkę bo przenosiła ciąże miała jeszcze 5 dni ale już nie mogła wyrobić z bólu kręgosłupa i niedowładu rąk jest happy i dobrze się czuje

moja kuzynka w październiku naturalnie rodziła 3 godziny i też jest zadowolona

pożyjemy zobaczymy nie ma co planować bo i tak będzie co będzie zobaczymy jak bobasy się poukładają w brzuchach

nie mniej boję się jakiejkolwiek formy porodu i fajerwerków związanych ze wszystkim po

słyszałam też o przypadkach gdzie laski nie wybudziły sie po cesarce

nie wiem co tam ze znieczuleniem miejscoym

reklama
przypadki chodzą różne, kwadratowe i podł€żne, ja po wielkiej panice już chyba ochłonęłam, wybrałam to co mnie interesuje i zadowala, a jak było napiszę po 5 lipca.

Do góry