reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki poród ??

reklama
cudowni są ci nasi faceci ;)
mnie rozbraja tekst - zawsze śpię w poprzek łóżka, Krzyś kłądzie się spać około 2-3, zawsze mówi: "posuńcie się dziewczyny, bo chcę spać" ;)

;D ;D ;D

Oglądałam sobie wczoraj tą Waszą stronkę i jestem pod wrażeniem!!!

A Twój Krzyś to jest bardziej podobny do Kubusia Puchtaka niż Krzysia ;)

KingaP pisze:
;D ;D ;D

Oglądałam sobie wczoraj tą Waszą stronkę i jestem pod wrażeniem!!!

A Twój Krzyś to jest bardziej podobny do Kubusia Puchtaka niż Krzysia ;)

a dzięki :p
mój Krzysio-Misio bardzo upodobnił się do misia ;) szczególnie od czerwca-całą moją ciążę ma zachcianki za mnie i za siebie ;) juz mówi, że chciałby żeby był już marzec - przynajmniej razem się zmobilizujemy do ćwiczeń i odchudzania ;)
a jaki jest cieplutki i milutki w nocy ::) jak mi zimno - grzeję się o jego sadlinkę ;)

A ja sama uwazam,ze skoro moj maz poradzil sobie z odebraniem porodu mojej suni (oczywiscie z moja pomoca :) ) to juz pewien chrzest przeszedl i moge byc spokojna ze sobie poradzi. i pepowinke tez juz przecinal- nawet 5 :) I do tego nie bylo w poblizu zadnej fachowej sily medycznej,wszystko musielismy robic sami-wiecie ile wtedy jest strachu? Porod to to porod- kazdy maluch jest piekny jak sie urodzi i kazdy tak samo bezbronny.

To może ja jestem samo wystarczalna ???:odbierałam poród mojej kotce na fotelu w dużym pokoju :) Tezwiem jakl to sie robi :):):) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

To co miałam robić?? Jak już zaczeła. Oglądałam telewizje i wydawało mi sie że coś sie rusza w większej ilości na fotelu - i miałam racje Miała już 3 jeszcze w drodze były 3. Zero śladu nawet kropelki krwi nie było . Taka moja żaba kochana.

reklama
Do góry