reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki poród ??

wiecie co byłam na kasprzaka i przechodziłam koło sali porodowej a tam wrzesczała rodząca a nagle położne zaczęły się drzeć zacznij rodzić a nie się drzesz idiotko zamurowało mnie totalnie a mój mąż stwierdził że idzie ze mną i ze będzie tłukł takie kurwy

reklama
A mnie rozśmieszyłaś Agao ;D ile Twój mąż bierze za "asystę" przy porodzie ;D ;D bo ja najbardziej to się boję tych wrednych położnych. A moje szczęście wygląda tak pokornie,że raczej nikt się go nie przestraszy :(

Właśnie a może poradzicie gdzie w warszawce są dobre warunki do porodu rodzinneg.
Słyszałam ze można chodzic po szpitalach i tam udzielą informacji na temat porodów - czy to prawda - bardzo jestem ciekawa.

Mój Arek chciał od poczatku rodzić ze mną... I mimo że na początku nie chciałam bo jakoś tak mi wsyd to teraz już wiem że bez niego się nie obędzie i to on chce przeciąć pępowinę i wogóle trzymać na rękach swoje pierwsze Maleństwo... Kochany jest razem idziemy do szkoły rodzenia... Tylko nie wiem czy może być ze mną bo ja chcę rodzić w wodzie... hmmm nie pomyślałam o tym dopiero teraz... Wiecie coś może na ten temat...??

gorzej beędzie jak mój postawny mąż zemdleje ;)
słyszałam że w szpitralach są drzwi otwarte

ja mam lekarza ze szpitala bielańskiego tam otworzyli oddział nowiutki w kwietniu
dyrektorem został tam dr Dębski i podobno pozom się podniósł

damiana szpital podobno świetny ale drogi

mojego gina zannam jakieś 3-4 lata i tak bardziej ze względu na niego że już wiem na czym stoję

o bielanskim slyszalam, ze bardzo dobry, natomiast na Damiana podobno stawiaja na matke a nie na dziecko - tzn. najwazniejsza jest dla nich matka, dziecko juz mniej - to opinia kolezanki, ktora juz jednego dzieciaczka ma. Jej znajoma z noworodkiem jechala z Damiana do innego szpitala zeby dziecko ratowac bo jakies problemy byly.

Dziewczyny z Wawy i okolic- gdzie zamierzacie rodzic i jakich macie lekarzy prowadzacych? Bo ja na razie swojego mam 150 km stad i sie zastanawiam czy to dobry pomysl. Juz teraz czesto mamy problem jak znalezc dzien kiedy mozemy sie tam wybrac a co bedzie pozniej (zima, sniegi, itp.?) A jak mnie porod zaskoczy? Tylko, ze wczesniej sparzylam sie na lekarzach ginekologach warszawskich i troche sie teraz boje znowu tu probowac. Macie kogos wyprobowanego i zaufanego, kogo moglybyscie polecic? Albo prywatnie albo panstwowo, byle dobrze.

reklama
Do góry